Törzsvásárlói program

Kedves Vendégünk!

Üdvözlünk az Atma Center Jógastúdió törzsvásárlói programban, amit azért dolgoztunk ki, hogy hűséges vendégeinkenk minél több és átláthatóbb kedvezményt biztosítsunk.

Hogyan léphetsz be a törzsvásárlói programba?

Egyszerűen, ha vásárolsz nálunk egy jógabérletet, onnantól kezdve az összes vásárlásod utnán pontokat kapsz. Eleinte minden 1 000 forint után 1 pontot, amit bármelyik vásárlásod alkalmával forintra válthatsz. (Tehát, ha az 1 000 forintonkénti jóváírásból összegyűlt már 100 pontod, akkor egy tetszőleges alkalommal ezt beválthatod, és 100 forintot levonunk vásárlásod végösszegéből.)

Ha átlépted a 108 ezer forintos határt, prémium törzsvásárlóvá válsz. Ilyenkor kártyádat is lecsetéljük prémium kártyára, és ezentúl minden 1 000 Forint után 50 pontot írunk jóvá, tehát vásárlásod értékének 5%-át. Ezt akár azonnal is beválthatod, vagy gyűjtögetheted egy későbbi alkalomra, hogy egy nagyobb összeget válts be egyszerre.

Hogyan aktiváljam a kártyámat?

Mint minden, ez is nagyon egyszerű! Az atmacenter.hu/jogakartya oldalon beírod kártyád azonosítóját, és a kártya ezzel aktív! Aktiváláskor 108 pontot ajándékként jóváírunk.

A törzsvásárlói kártya mint jógabérlet

A törzsvásárlói kártya jógabérletként funkcionál, a megvásárolt jógabérlet alkalmai / érvényessége az törzsvásárlói kártyán kerül jóváírásra. Belépéskor a kártya érvényesítése jogosít fel a jógaórán való részvételre, tehát mindig magaddal kell hoznod. Jógabérleted érvényességét bármikor ellenőrizheted honlapunkon: atmacenter.hu/ugyfelkartya

Mit tud még a kártya?

A plasztikkártya akár ajándékkártyaként is tud funkcionálni! Ha valakit jógával szeretnél megajándékozni, kiválthatsz a nevére egy kártyát, amit tetszóleges pénzösszeggel tölthetsz fel, ő pedig tetszőlegesen válthatja majd be jógabérletr,e workshopr,a tanfolamra, vagy választhat shopunkban található jógaeszközöből, könyvekből, ajándéktárgyakból.

Kedvezménykuponok

A kártyán különböző kedvezménykuponokat is jóvá tudonk írni számodra. Ha például új vendéget hozol jógastúdiónkba, aki jógabérletet vásárol, jóváírunk egy 30%-os bérletvásárlási kupont, amit következő jógabérleted megvásárlásakor (de legkésőbb egy éven belül) érvéenyesíthetsz.

Prémium kedvezmények

Leszenk olyan kedvezményeink, akcióink, amiket csak törzsvásárlói kártyával rendelkező vendégeink tudnak majd igénybe venni!

Meddig érvényes a kártya?

A kártya az Atma Center tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya mindig az utolsó vásárlástól számított 2 év időtartamig használható. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe. A kártya érvényessége nem tévesztendő össze a kártyán nyilvántartott jógabérlet évényességi idejével+

Mit tegyek, ha elvesztettem a kártyámat?

A kártya elvesztése és sérülése esetén értesíts minket, az elvésztésről kérünk, emailt is írrj az info@atmacenter.hu email címünkre. Kártyádat adategyeztetés után le tudjuk tiltani, és személyi azonosság igazolása után kártyacserét igényelhetsz, aminek térítési díja 1 000 Forint. Az új kártyán jóváíródnak az addig gyűjtött pontok illetve a kedvezmények legkésőbb 24 óra elteltével életbe lépnek.