Szolgáltatások

Az alábbi oldalon Gauranga Das egyéni szolgáltatásainak ismertetését olvashatod. Ha valamelyik felkeltette érdeklődésedet, akkor próbáld ki bátran!

Magán jógaóra (90′)

A magán jógaóra során egy vagy két vendég számára tartok személyre szabott jógaórát, mely jógapózokból, légzőgyakorlatokból és levezető relaxációból áll. Olyanok számára javasolt, akik speciális egészségügyi probléma vagy állapot miatt nem tudnak részt venni a csoportos órákon, illetve egyéni igényekkel rendelkeznek, a kezdő szintről szeretnének elindulni, vagy éppen a haladó gyakorlatok elsajátításában kérnek segítséget, illetve egyéni időpontban szeretnének jógázni. Az órák hétköznap napközben zajlanak a Kálvin téri jógastúdiónkban. A személyre szabott jógaórákon hatékonyan tudunk foglalkozni a vendég felmerülő igényeivel és egyéni fejlődési folyamataival. Ellenjavallata nincs.

Sámándobos lélekutazás (90′)

A sámándobos utaztatás vagy révülés a sámánizmus ősi hagyományaira épül és az ősi szertartásokban használt hangszerek ritmusának tudattágító-tisztító hatására épül. A kezelés során sámáncsörgőt, dorombot, gongot és sámándobot használunk, a kezelés előtt megbeszéljük a klienset foglalkoztató fizikai, pszichés és spirituális problémákat, hogy meghatározzuk az utazás irányát. A kezelés végeztével megbeszéljük az átélt élményeket (általában a kliens és a kezelő is erős transzélményeket él meg). Javallatok: tudatalatti blokkoldás, gyógyerő, előző és jelen életbeli, magzati traumák feldolgozása, útkeresés.

atmacenter

Lélekrész-visszahívás (90′)

A lélekrész-visszahívás ősi sámáni technikájával visszakaphatjuk azokat a lélekrészeinket és a hozzájuk kapcsolódó én-erőt, melyeket a múltban átélt fájdalmak, traumatikus élmények során veszítettünk el. A traumák oldása sokkal sikeresebb lehet azután, hogy a lelkünk ismét egésszé vált, mint a lehasadt lélekrészek hiányában. A lélekvesztés bekövetkezhet ebben az életünkben, születéskor, a magzati lét során vagy a korábbi életekben is. A lélekrészek felkutatása és visszahozása után ezeket újra a kliens szívcsakrájába helyezzük, amit sok pozitív változás követhet a kliens életében.

Tibeti hangtálas kezelés (90′)

A tibeti hangtálakkal végzett kezelés során a vendég hanyatt fekve helyezkedik el, a teste köré és a csakráira hangtálakat helyezünk. A hangtálak hangja és rezgése átjárja a test szöveteit, harmonizálja azok rezgését, és elősegíti a bennük felgyülemlett káros és zavaró rezgések, energiák, anyagok, gyulladások és fertőzések kivezetését. A hangtálas kezelés erőteljesen felerősíti az öngyógyító mechanizmusok működését, amellett, hogy oldja a stresszt, relaxálja az elmét. Ellenjavallatok: pacemaker, terhesség első 12 hete, heveny gyulladások, műtét utáni 6 hét, kemoterápia, láz, epekő, vesekő.

Egyéni transzlégzés terápia (90′)

A transzlégzés, sámánlégzés vagy holotróp légzés olyan hiperventillációs légzés, mely megnyitja a tudatunk határait, és segítségével betekinthetünk a tudatalattink legmélyére, felszínre hozhatjuk a negatív programokat, és feldolgozhatjuk a traumákat. A légzés erőteljes terápiás hatással rendelkezik fizikai és pszichés szinten, és a spiritualitásunk felé is megnyitja a kapuinkat. A sámándobos utaztatásnál erőteljesebb technika, de a kliens aktív részvétele szükséges hozzá. Ellenjavallatok: szív- és keringési problémák, terhesség, tüdőpanaszok, idegrendszeri és pszichiátriai panasz, epilepszia.

Transzgenerációs oldás (90′)

A transzgenerációs oldás, vagy “erő-visszahozás” egy olyan ősi sámáni beavatkozás, mely némiképpen hasonlít a lélekvisszahíváshoz, de ebben az esetben olyan elakadásokkal, problémás területekkel dolgozunk, melyek nem csak a kliens életében, hanem a szülők, nagyszülők életében is jelen voltak. Ilyenkor addig a generációig kell visszamenni, ahol még megfelelően áramlott az erő a kérdéses életterületen, és az ősöktől kérjük az erőt ás az áldást, melyet a kliens a köldökén keresztül tud befogadni.

Ellentételezés: a 90 perces foglalkozások díja 8000 Ft, 2 személy esetében 15000 Ft. A tibeti hangtál kezelést, a lélekvisszahívást és a terápiás beszélgetést, kivéve ha párkapcsolati terápiáról van szó, egyszerre csak egy személy tudja igénybe venni. A transzlégzés, sámándobos utazás és a magán jógaóra párosan is igénybe vehető.

Időpont egyeztetés és további információk: Gauranga Das (Szücs Gábor) telefon: +36 30 914 0839, email: gaurangad@gmail.com