Szolgáltatások

Magán jógaóra (90′)

A magán jógaóra során egy vagy két vendég számára tartok személyre szabott jógaórát, mely jógapózokból, légzőgyakorlatokból és levezető relaxációból áll. Olyanok számára javasolt, akik speciális egészségügyi probléma vagy állapot miatt nem tudnak részt venni a csoportos órákon, illetve egyéni igényekkel rendelkeznek, a kezdő szintről szeretnének elindulni, vagy éppen a haladó gyakorlatok elsajátításában kérnek segítséget, illetve egyéni időpontban szeretnének jógázni. Az órák hétköznap napközben zajlanak a Kálvin téri jógastúdiónkban. A személyre szabott jógaórákon hatékonyan tudunk foglalkozni a vendég felmerülő igényeivel és egyéni fejlődési folyamataival. Ellenjavallata nincs.

Tibeti hangtálas kezelés (90′)

A tibeti hangtálakkal végzett kezelés során a vendég hanyatt fekve helyezkedik el, a teste köré és a csakráira hangtálakat helyezünk. A hangtálak hangja és rezgése átjárja a test szöveteit, harmonizálja azok rezgését, és elősegíti a bennük felgyülemlett káros és zavaró rezgések, energiák, anyagok, gyulladások és fertőzések kivezetését. A hangtálas kezelés erőteljesen felerősíti az öngyógyító mechanizmusok működését, amellett, hogy oldja a stresszt, relaxálja az elmét. Ellenjavallatok: pacemaker, terhesség első 12 hete, heveny gyulladások, műtét utáni 6 hét, kemoterápia, láz, epekő, vesekő.

Sámándobos lélekutazás (90′)

A sámándobos utaztatás vagy révülés a sámánizmus ősi hagyományaira épül és az ősi szertartásokban használt hangszerek ritmusának tudattágító-tisztító hatására épül. A kezelés során sámáncsörgőt, dorombot, gongot és sámándobot használunk, a kezelés előtt megbeszéljük a klienset foglalkoztató fizikai, pszichés és spirituális problémákat, hogy meghatározzuk az utazás irányát. A kezelés végeztével megbeszéljük az átélt élményeket (általában a kliens és a kezelő is erős transzélményeket él meg). Javallatok: tudatalatti blokkoldás, gyógyerő, előző és jelen életbeli, magzati traumák feldolgozása, útkeresés.

Egyéni transzlégzés terápia (90′)

A transzlégzés, sámánlégzés vagy holotróp légzés olyan hiperventillációs légzés, mely megnyitja a tudatunk határait, és segítségével betekinthetünk a tudatalattink legmélyére, felszínre hozhatjuk a negatív programokat, és feldolgozhatjuk a traumákat. A légzés erőteljes terápiás hatással rendelkezik fizikai és pszichés szinten, és a spiritualitásunk felé is megnyitja a kapuinkat. A sámándobos utaztatásnál erőteljesebb technika, de a kliens aktív részvétele szükséges hozzá. Ellenjavallatok: szív- és keringési problémák, terhesség, tüdőpanaszok, idegrendszeri és pszichiátriai panasz, epilepszia.

Léleköntés (terápiás konzultáció) (90′)

Sok esetben egy-egy támogató, terápiás beszélgetés önmagában sokat segíthet a problémáink feltárásában, az útkeresésben, önmagunkba vetett hitünk visszaszerzésében. A beszélgetés témája az egészség, életmód, érzelmi problémák, kapcsolatok, életfeladatok, spirituális fejlődés és még sok minden más is lehet. A terápiás beszélgetés nem azonos a sámángyógyászatból ismert “lélekvisszahívás” folyamatával, melyet szintén szoktak néha léleköntésnek nevezni, de segíthet visszaszerezni az erőnket, az önállóságunkat, és meghozni azokat a döntéseket, melyekhez egyedül nincs elég erőnk, vagy amelyekben nem vagyunk biztosak. A vendég különböző terápiás feladatokat is kaphat a beszélgetés során, melyek elősegítik belső folyamatai kibontakozását.

Ellentételezés: a 90 perces foglalkozások díja 6000 Ft, 2 személy esetében 10000 Ft. A tibeti hangtál kezelést és a terápiás beszélgetést, kivéve ha párkapcsolati terápiáról van szó, egyszerre csak egy személy tudja igénybe venni. A transzlégzés, sámándobos utazás és a magán jógaóra párosan is igénybe vehető.

Időpont egyeztetés és további információk: Gauranga Das (Szücs Gábor) telefon: +36 30 914 0839, email: gaurangad@gmail.com