Részvételi feltételek

namaste-atmacenterhuAz Atma Center 200 órás jógaoktatói tanfolyamára jelentkezőként tudomásul veszem az alábbiakat:

  1. Az Atma Center 200 órás jógaoktatói tanfolyamán a saját felelősségemre veszek részt, a foglalkozásokon a saját egészségügyi korlátaimat figyelembe véve gyakorlok, és az esetleges sérüléseket igyekszem elkerülni. Ha sérülés ért a tanfolyam közben, akkor ezért a felelősség csakis engem terhel, nem pedig az Atma Centert vagy a tanfolyamot vezető oktatókat.
  2. A tanfolyam elvégzéséről akkor kaphatok sikeres diplomát, ha részt vettem az összes meghirdetett oktatási hétvégén, és az elméleti és gyakorlati számonkérés összes követelményének eleget tettem. Amennyiben a hétvégi foglalkozásokról 2 napnál többet hiányzom, elfogadom, hogy ezeket az alkalmakat csak a következő évi tanfolyamon lesz lehetőségem pótolni, napi 10 000 Ft-os részvételi díj ellenében
  3. A tanfolyam sikeres elvégzése nem von maga után feltétlenül állásajánlatot is az Atma Center jógastúdió részéről.
  4. A tanfolyamhoz felhasznált jegyzetanyagokat, melyeket az Atma Center pdf formátumban a rendelkezésemre bocsát, bizalmasan kezelem, harmadik fél részére nem adom át sem nyomtatott, sem digitális formában, valamint nem teszem közzé az interneten semmilyen formában. Az oktatási anyagok bárminemű felhasználásához a felkészülésen kívül az Atma Center előzetes írásos engedélyét fogom kérni.
  5. A tanfolyami díjakat a meghirdetett határidőkre maradéktalanul befizetem, ellenkező esetben, vagyis késedelmes, hiányos fizetés esetén az Atma Center megtagadhatja a tanfolyamon történő további részvételemet vagy a diplomám kiadását.
  6. A felvételikor befizetett 50 ezer Ft-os előleg sikertelen felvételi esetén visszatérítésre kerül, viszont sikeres felvételi esetén a részvételi díj első részletének minősül. Ezt és a további befizetett részleteket a tanfolyam megkezdése után nem áll módunkban visszatéríteni.
  7. A tanfolyamon való részvétel nem megszakítható, és nem passziválható, vagyis az adott évre befizetett összegek nem vihetők át a következő évben induló tanfolyamra. Tudomásul veszem, hogy amennyiben megszakítom a részvételemet a tanfolyamon, a következő alkalmakra a többi jelentkezővel egyenrangú módon tudok jelentkezni.

Namaste.