Gyermekkorom óta nagy szerepe van az életemben a mozgásnak. 16 éven át a tánc által tapasztaltam meg a teljesség örömét, a tökéletes szabadság és egység érzését, emellett mélyen foglalkoztatott az emberi lélek világa. 2005-ben a tánc mellé kerestem egy gyógyító, erőt és rugalmasságot növelő módszert, ekkor kezdtem el az Atma Centerben Gauranga Das óráit látogatni. A jógában megtaláltam a test és lélek olyan tökéletes egységét, hogy a heti egy jóga és sok táncórából lassan egy tánc és sok jógaóra lett. A gyakorlásomban az Ashtanga órák kapták a fő szerepet, szerelem volt első órán, azóta is gyakorlásom és tanári fejlődésem központja az Ashtanga sorok gyakorlása. Emellett nagyon fontosnak tartom az összetett, sokrétű tanulást és a folyamatos fejlődést, ezért igyekszem minél több hazai, nemzetközi és indiai oktató óráján, illetve itthoni és külföldi workshopokon résztvenni és továbbadni mindazt a tudást és szeretetet, amely hozzám is folyamatosan érkezik.

Szeretnék minden korosztálynak és minden lehetséges életformát gyakorló embernek segíteni a saját útján örömmel és könnyedén haladni, ahogyan a jóga útján is segíteni a gyakorlásban való elmélyülést.

Eleinte Agni-jóga oktatóként kezdtem tanítani is a jógát, ami akkorra mindennapjaim szerves részévé vált. Elvégeztem a gyermekjóga oktatói tanfolyamot, eközben gyakorlásomat Pilates, Body Art és gyógytorna órákkal bővítettem. 2010-ben egy hónapot töltöttem Dél-Indiában Ashtanga gyakorlásomat és a mozgás meditáció fantasztikus élményét mélyítve. 2011-ben elkezdtem a Nemzetközi Shiatsu Iskola két éves Shiatsu gyógyász képzését. 2012-ben újabb indiai utazásom alatt és a Synergy jóga rendszerében való elmélyüléssel az új ismeretek közötti szintetikus rendszerrel ismerkedem.

Várok mindenkit sok szeretettel és vidámsággal az Agni-jóga és Ashtanga órákon 🙂

Email: szaboandrea@hotmail.com

Tel.: +36 30 648 3652

Képzések

  • 2007 – Gyermekjóga oktatói tanfolyam (Csiki Mariann)
  • 2011 – Ashtanga jóga workshop (Eyal Chehanowsky)
  • 2011 – Ashtanga jóga workshop (Danny Paradise)
  • 2012 – Ashtanga jóga workshop (Ken the Rolfer)
  • 2012 – Synergy jóga workshop (Roman Kouzmenko, Simon Borg-Olivier)
  • 2012 – Shiatsu terapeuta I. szint (Nemzetközi Shiatsu Iskola)

Leave a Reply

Your email address will not be published.