1977-ben születtem, Szerbiában. A belső béke keresése során kezdtem bele az Ashtanga-jóga gyakorlásába 32 éves koromban. Ekkor találkoztam első tanárommal, Ranko Stojiljkoviccal (Ashtanga-jóga 2. szintű tanár), akinek rendkívül hálás vagyok az erőfeszítéseiért, hogy bemutassa nekem ezt a csodálatos spirituális gyakorlatot. Kilenc hónap után szerencsém volt első alkalommal meglátogatni az Ashtanga Yoga Institute-ot Mysore-ban és tanulni szeretett gurumtól, Sharath Jois-tól. Minden évben ellátogattam oda, és 2015 februárjában megkaptam az áldást, hogy taníthassam az Ashtanga-jóga első sorozatát. 2015 márciusában kezdtem tanítani a belgrádi Ashtanga-jóga Shalában.

2016 nyarán befejeztem a speciális tanárképző tanfolyamot Guruji Sharath Joissal. Büszke vagyok rá, hogy az Ashtanga-jóga tanárok nagy közösségének tagja lehetek, és a kötelességemnek, valamint a felelősségemnek érzem azt, hogy úgy terjesszem ezt a spirituális gyakorlatot, ahogyan ezt az Ashtanga-jóga forrásánál tesznek, Pattabhi Jois tradíciójában.

Az Ashtanga-jóga megváltoztatta az életemet és még mindig azt teszi. Minden reggel vágtelen boldogsággal és szeretettel a szívemben ébredek. Isten áldja Guruji Sharath Jois-t és a családját!

Leave a Reply

Your email address will not be published.