Tudatos testmozgás lelki harmóniával! Mindig is fontos része volt a mindennapjaimnak a sport és a mozgás, azonban a jógával való megismerkedés tanított meg arra, hogyan lehet a testünket biztonságosan és tudatosan használni. Számomra a korábbi sérülések és helytelen testtartások korrigálásában és javításában hihetetlenül nagy segítséget nyújtott és nyújt a mai napig is. Ez a fajta testmozgás később megéreztette jótékony hatását mentális és lelki síkon is, mely pozitív változásokat hozott a hétköznapjaimba.

Célom, hogy ezeket az élményeimet, tapasztalataimat megismertethessem és megoszthassam minden olyan emberrel, aki nyitott rá és képes elfogadni saját határait. Hiszem, hogy ha valaki kitartóan gyakorol és önmagára koncentrál ebben a rohanó világban, akkor hosszabb távon hasonló életminőségbeli változást tapasztal meg épp úgy, mint én.

Óráimon elsősorban a biztonságos és kényelmes kivitelezésen van a hangsúly, de ez nem akadálya a test megfelelő átmozgatásának és a folyamatos fejlődésnek, testben és lélekben egyaránt.

Email: lechoka@gmail.com

Mobil: +36-70-3140278

Atmacenter jógaoktató

Képzések

    • 2015 – Hatha jóga oktató képzés (Mandala Jógastúdió)

Leave a Reply

Your email address will not be published.