Herczeg Angelika

Home / Herczeg Angelika

A mozgás mindig is része volt az életemnek, már kicsi koromtól kezdve. A jógával először kb. 20 éve találkoztam, néhány klasszikus hatha jóga órán voltam, de hamar tovább álltam kicsit dinamikusabb mozgásformákat keresve. Aztán úgy négy éve láttam egy hirdetést, hogy hot jóga, 36 fok, és egyebek…, Azonnal tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom. Ez volt az Agni Jóga, szerelem első látásra. Kis idő múlva betévedtem ashtanga órára is, ami végül „megpecsételte” a sorsom.

Jelenleg szinte minden időmet a jóga tölti ki és ezt egyáltalán nem bánom. Élvezek minden egyes pillanatot, amikor csak a jógával foglalkozhatok, legyen az Agni, Ashtanga vagy akár Vinyasza Flow, saját gyakorlás, tanulás vagy tanítás. Eleinte szinte csak a mozgás-része érdekelt, de ahogy mélyülnek az ismereteim, egyre inkább foglalkoztatnak a jóga egyéb aspektusai is. A jóga megváltoztatta az életemet, minden tekintetben. Nekem a jóga a folyamatos változás, az út, a feladat, … Ami az életben, az a jógamatracon. Nem jó vagy rossz, csak a pillanat, az itt és most, az élet.

Szeretném, ha a tanítványaim is megtapasztalnák mindazt a jót, örömet, amit a jóga nekem adott. Jó hallani, mikor beszámolnak az őket ért pozitív változásokról. Jó látni a mosolyt az arcukon óra végén (és persze néha óra közben is), hogy ma is jól érezték magukat, nem hiába fáradoztak. Szeretném átadni a saját tapasztalataimat és mindazt, amit nagyszerű oktatóimtól tanultam.

Az Atma centerben Agni jógát, Ashtangát, Vinyasza Flow-t, Csípőnyitó vinyászát és Antigravity jógát tartok.

Email: herczeg.angelika@gmail.com

Tel.: +36 20 293 6501

Agni jóga, Ashtanga jóga, Vinyásza Flow és Csípőnyitő vinyásza

Képzések:

  • 2009-2010 – Fitness Company International Scool for Fitness and Recreation jóga oktató (Vadász Ákos)
  • 2011 – Agni jóga oktatói tanfolyam (Atma Center)
  • 2011 – Antigravity jóga oktatói tanfolyam (Vincze Tünde)
  • 2012-2013 – Ashtanga jóga oktatói tanfolyam (Atma Center)