Hétköznap: 09:00 - 20:00 Szombat: 09:00 - 18:00 Vasárnap: Zárva

Gerincterápiás jóga

gerincjoga-atmacenterhu

Az óra alapvető célja biztonságosan átmozgatni a testünk alapját adó gerincoszlopot és erősíteni illetve nyújtani az ahhoz tartozó váz és stabilizáló izmokat. Ez a komplex mozgássorozat mind a megelőzésre, mind a meglévő problémák kezelésére szolgál. A megfelelő gyakorlatok végzésével tartás javítást és a napjainkban olyan „népszerű” derék, hát és nyak fájdalmak javulását érhetjük el. A gerincjóga során a helyes és tudatos légzés végig fontos hangsúlyt kap, mely szintén számtalan pozitív hatást gyakorol szervezetünkre (javítja a vérkeringést és a különböző belső szervek működését, elősegíti az egészséges emésztést, stb.)

Az óra menete egy viszonylag fix rendszerre épül. Az elején a ráhangolódást követően légzőgyakorlatok végzünk, amelyet egy alapos bemelegítés követ. Az óra középső blokkjában változatos erősítő és nyújtó feladatok kapnak helyet, a gerincjógát végül levezetés és relaxáció zárja le. Ez a tudatosan felépített mozgássorozat segít a testi, lelki felfrissülésben, az általános közérzet javításában.

Fontos, hogy amennyiben gerinc bántalmakkal rendelkezik a gyakorló, az óra látogatása előtt egyeztessen az orvosával, illetve tájékoztassa az óra vezetőjét az esetlegesen fennálló problémáról.

Akik az órát tartják: András