Hétköznap: 09:00 - 20:00 Szombat: 09:00 - 18:00 Vasárnap: Zárva

Éliás Eszter

A sport gyerekkorom óta az életem része, már általános iskolában is sport tagozatos voltam. 18 évig foglalkoztam lovakkal, lovassporttal, elvégeztem a Testnevelési Egyetem lovaskultúra oktató szakát és edzői végzettséget is szereztem így lovasedzőként is dolgoztam. Szóval az emberek testtudatosságának fejlesztése már jóval a jóga előtt az életem részét képezte.

Tulajdonképpen a jógát is a lovaglásnak köszönhetem. Egy közeli lovas barátnőm vitt el jógázni életemben először, ami a véletlen folytán Agni jóga helyett egy Hot ashtanga óra volt, amit épp Gauranga tartott. Hát így indult a dolog. Az első órámtól az oktatóvá válásom első lépéséig 9 év telt el. Ez idő alatt rengeteget tanultam, utaztam és végül egyre többet jógáztam, bárhol jártam a világban, a jóga elkísért, és mindig csatlakozott a gyakorlásomhoz egy egy ember,  ami mindig nagyon jó élmény volt. Így derült ki számomra, hogy komolyan ezzel szeretnék foglalkozni.

2016 végén tettem le az Ashtanga jógaoktatói vizsgáimat és kezdtem el ashtanga órákat tartani az Atma centerben, ahova az elmúlt 10 évben lelkes gyakorlóként szinte hazajártam. A jóga számos irányzatát kipróbálva az ashtanga jógába találtam meg azt a komplexitást és mélységet, ami hozzám leginkább közel áll és amely megmutatja, hogy a jóga miért is inkább életforma, mint sport. Mindenkit sok szeretettel várok az óráimon.

Tanulmányok:

2016 Ashtanga jóga oktatói képzés Atma center

Elérhetőségek:

Éliás Eszter