Karácsonyi Ashtanga Szeminárium Gauranga Das-szal – dec 25-27

Karácsonyi Ashtanga Szeminárium Gauranga Das-szal – dec 25-27

Eltelt egy év, ismét itt a Karácsony. Ismét együtt jógázhatunk három napot és ismerkedhetünk az Ashtanga vinyásza jóga rejtelmeivel. Gauranga Das háromnapos ashtanga szemináriumán a következő tematikus gyakorlásokon vehetsz részt:

  • 12.25. Péntek 9-12:00 – Ashtanga első sorozat teljes vinyászával + Ashtanga Pránájáma
  • 12.26 Szombat 9-12:00 – Ashtanga második sorozat, kezdőknek egyszerűsített pózokkal + Ashtanga Pránájáma
  • 12.27 Vasárnap 9-12:00 – Ashtanga hátrahajlítás vállnyitással + Ashtanga Pránájáma

Mindhárom napon részt vehetnek kezdők is, akár olyanok is, akik még nem próbálták ki az Ashtanga vinyásza jógát. A nehezebb pózok helyett mindenki kap egyszerűsített változatokat, aki nem képes végrehajtani az eredetit, vagy sérülése van. Mindhárom napon az ászana-gyakorlást az Ashtanga pránájáma-sorozat elemeinek megtanulásával zárjuk. Ha teheted, ne hagyd ki egyik napot sem, így teljesebb képet kaphatsz az Ashtanga gyakorlási rendszerről, és az ünnepi kalóriákat is levinyászázhatod. A szemináriumon atmás jógabérlettel vagy napijeggyel lehet részt venni. Előzetes bejelentkezés szükséges a korlátozott helyek miatt. Csak akkor jelentkezz be, ha biztos vagy a részvételedben, ne vedd el a helyet mások elől!

Helyszín: Atma Center Buda jógastúdió, Széll Kálmán tér 3., 2. em. 2., 10-es kapucsengő. Jelentkezés az Atma Pest vagy Buda recepcióin személyesen vagy telefonon, illetve az info@atmacenter.hu email címen. Mindenkinek boldog jógás karácsonyt kívánunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.