Karácsonyi ajándékok az Atmából!

Karácsonyi ajándékok az Atmából!

Mit is vegyünk szeretteinknek Karácsonyra? Sokaknak nehéz a kérdésre a válasz… Hogy olyan legyen, ami tetszik az ajándékozottnak, az ajándékozónak, ne egy felesleges csecsebecse legyen, legyen hasznos, de azért ne egy teljesen hétköznapi használati tárgy… Abban szeretnénk most Neked segíteni, hogy a család és barátaid részére minél több mindenkinek hasznos ajándékot találj nálunk.

x

1. Jógabérlet

Aki szeret jógázni, annak kiváló ajándék lehet egy jógabérlet. Ha olyan ismerősünkről van szó, akiről tudjuk, hogy már jógázik, bátran vehetünk neki egy 8, 12 alkalmas vagy akár egy havi korlátlan jógabérletet. Párunkat vagy jóbarátunkat egy páros bérlettel is meglephetjük, így minden együtt jógázás is az ajándék része lesz. Ha olyan ismerősünkről van szó, aki még nem jógázott, vagy akiről nem tudjuk, hogy mennyire tetszik majd neki, vehetünk egy 4 alkalmas ajándék jógabérletet (exkluzív karácsonyi lap formájában, lásd a fenti képet), amivel több órát is kipróbálhat, de mégsem olyan nagy elköteleződés, ha mégsem tetszik neki (bár mi nem is tudjuk nagyon elképzelni, hogy van ember, aki nem szeret jógázni 🙂 ). A négy alkalmas ajándék jógabérlet Karácsonyi kiadásban is kapható!

ajandekutalvany-201611-2
2. Atma AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az Atma Center ajándékutalvány tetszőleges összegben vásárolható meg, és bármilyen jógabérletre, workshopra, táborra, illetve a shopban bármire levásárolható. Ehhez nincs is már hozzáfűzni valónk.

3. Jógamatrac

yoga-mats-600x450Gyakorló vagy kezdő jógás is nagyon örülhet egy saját jógamatracnak, akár a stúdióba hozza majd magával, hogy azon jógázzon, akár az otthoni saját gyakorlását kezdi majd meg vele. biztosan eszébe jutsz majd mindig, amikor a matracra áll, hogy ezt Tőled kapta 🙂

yogi-wheel-varley-bickney-compression-tights-14. Jógakerék

Ha egy igazi “trendi”, nem mindennapi jógás ajándékkal szeretnél meglepni valakit, a jógakerék egy igazán jó választás, akár kezdő, akár haladó jógás az illető. A jógakerék kiváló eszköz az egyszerűbb vállnyitó gyakorlatoktól kezdve a haladó, akrobatikus gyakorlatokig.

5. Könyv

A könyv egy szép és időtálló ajándék. (Web)shopunkban elsősorban jógás és szakácskönyveket találsz, köztük néhány újdonságot is, mint például Kino McGregor Ashtanga jóga könyve.

szinezo-konyv-felnotteknek-stresszoldo6. Színező

Színesítsd meg szeretteid hétköznapjait! Szintén újdonságnak számítanak a felnőtteknek készült színező könyvek. A színezés számtalan pozitív hatást indít el; növeli a kreativitást, megnyugtat, és ha megfelelő hangulatot teremtünk a színezéshez, egy meditációs technikának is felfogható. Egy színezőkönyvvel ennyi jót vinni valaki életébe igazán nagy ajándék! Kifestőinkhez nálunk jó minőségű ceruzákat is vásárolhatsz!

hatartalan-gondolatok-hataridonaplo-2017-szinezovel7. Határidőnapló

Egy kézenfekvő és praktikus ajándék az év vége közeledtével egy határidőnapló, amivel biztosíthatod, hogy a következő év minden napján az ajándékozott eszébe juss 🙂 A non-plusz-ultra a színezős határidőnapló, ami önmagában magáért beszél, nem is kommentáljuk tovább 🙂

8. Tea

93d1add654ee0d4a530e3b4601af2573Néha a legnehezebb azokanak ajándékot venni, aki kicsit távolabbi ismerős, vagy munkatárs, nem is ismerjük annyira, valamit azért mégis kellene neki adni, de mit. A tábla csoki vagy bonbon helyett válasszunk egy egészségesebb megoldást! A Pukka organikus teák egyrészt kiváló minőségük, másrészt rendkívül esztétikus csomagolásuk miatt lehetnek méltó ajándékok ilyen esetekben. Zöld, fekete, gyümölcsös, női, mindenféle ízekben…

s315373848258285884_p214_i1_w4009. Füstölő

Ha valakinek szeretnénk venni jelzés értékkel valamit, jó ajándék egy doboz jó minőségű füstölő, akár füstölőtartóval kombinálva, de vehetjük tea, könyv mellé kigészítésnek is. Az Atmás füstölők erdeti, indiai kézzel készített füstölőrudak, nem kormoznak. Hét illat közül is választhatsz, karácsonyra a Szantált és a Pacchulit ajánljuk!

dsc05295-1024x76810. Szappan

Az Atmaban kapható szappanok növényi alapanyagokból készülnek, és mentesek mindenféle mestersége anyagtól. A szappan önmagában a tisztaságot jelképezi, hogy ajándékod tiszta szívből adod!

Nagyon boldog karácsonyt kíván Neked az Atma Center Csapata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.