Jógaoktató képzés

Atma Center – jógaoktató képzés

Stúdiónkban évente kétszer indulnak 200 órás, a Yoga Alliance International által akkreditált jógaoktató-képzések, tapasztalt tanárok vezetésével.

Képzéseink:
  • 6 in 1 jóga oktató képzésünket azoknak ajánljuk, akik a statikusabb ászana-gyakorlást és a Hot órákat kedvelik. Az Agni-jóga alapsorozata mellett a 84 klasszikus ászana, alapvető pránájáma- (légző) technikák és a bandhák (izomzárak) kivitelezését és oktatását tanulhatod meg, a joga alapvető filozófiai tanításaival együtt.
  • Ashtanga-jóga oktató képzésünket azoknak ajánljuk, akik kedvelik az Ashtanga vinyásza jóga dinamikus gyakorlási rendszerét, és érdeklődnek a haladóbb ászana-sorozatok, a pránájáma és mantra-meditáció magasabb gyakorlatai iránt, valamint szeretnék megismerni a Jóga-szútra tanításait is. A két tanfolyam külön-külön is elvégezhető, az egyik elvégzése nem feltétele a másikra való jelentkezésnek.
Tanfolyamainkon a következőket kaphatod:
  • 6 hétvége intenzív képzés és gyakorlás, tapasztalt oktatók vezetése alatt;
  • kis csoportos, gyakorlatorientált képzés folyik, vagyis mindenki megtanulja az ászanák helyes végrehajtását és a pózok igazításának, módosításának módszereit is;
  • fél évnyi kedvezményes gyakorlási és óratartási lehetőség az Atma Center két jógastúdiójában;
  • részletes anatómiai és jógaterápiás ismeretek, a gyakorlatban is használható tudás, melyet egy nemzetközi diploma is fémlejez.

Kérjük, olvasd el a tanfolyamon való részvétel feltételeit is.

Jelentkezem a jógaoktató képzésre!

JELENTKEZÉS