Hétköznap: 09:00 - 20:00 Szombat: 09:00 - 18:00 Vasárnap: Zárva

Áraink

Teljes ár Diák* és nyugdíjas kedvezmény
Első alkalom 1,000 Ft
Napijegy (egy órára szól) 2,400 Ft 1,800 Ft
8 alkalmas bérlet (érvényes 2 hónapig) 16,500 Ft 14,700 Ft
10 alkalmas páros bérlet (érvényes 2 fő részére, 45 napig) 19,500 Ft
12 alkalmas bérlet (érvényes 2 hónapig) 21,500 Ft 18,900 Ft
Havi bérlet (korlátlan) 19,900 Ft 17,400 Ft
Mysore bérlet (korlátlan) 14,900 Ft
Háromhavi bérlet (korlátlan) *ÚJ!! 42,900 Ft
Éves bérlet + VIP kedvezmény 129,900 Ft

*csak nappali tagozatos diákigazolvány esetén

A jógaórákon való részvétel feltétele a Jógaórák házirendjének betartása. Kérjük, olvasd el!

Bérletrendszerünk

Az Atma éves bérlettel 365 napon keresztül korlátlanul látogathatóak az Atma Pest és Buda jógaórái, illetve egy VIP kártyát is automatikusan csatolunk hozzá, mely egy évig 5% kedvezményt biztosít a shopban és az alkalmi eseményekre (wokrshopok, táborok, tanfolyamok stb.). A VIP kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható. Így akár bruttó 330 Ft-ért is jógázhatsz naponta!
A háromhavi bérlet három hónapon keresztül korlátlan jógázási lehetőséget biztosít. Erre a két bérletre más kedvezmények nem érvényesek.
A 12 és a 8 alkalmas bérleteink névre szólóak, az alkalmakat egy fő tudja igénybe venni maximum két hónapon keresztül, a páros bérletek alkamait két fő tudja igénybe venni maximum 45 napon keresztül (ha egyszerre jönnek, két almalom kerül felhasználásra). A bérletek érvényessége a használat megkezdesevel, illetve legkesőbb a bérletvásárlástól számított három hónapon belül megkezdődik.
A Mysore havi bérlettel a reggeli Mysore jógaórákat látogathatod korlátlanul egy hónapig.

A bérletek nem visszaválthatók, másra át nem ruházhatók. Bérlethosszabbítás különleges esetekben, egyedi elbírálás alapján lehetséges, lejárt bérletet nem hosszabbítunk. A jógaórákba folyamatosan be lehet kapcsolódni, a bérletek az Atma Center Pest és Buda stúdiókban tartott órákra egyaránt érvényesek. Minden órára kérjük, jelentkezz be telefonon egy órával a kezdés előtt! Jógebérletek árát órarendváltozás miatt nem áll módunkban visszafizetni. A befizetett tanfolyami díjakat sajnos nem áll módunkban visszatéríteni, csak ha a meghirdetett program elmarad.

További kedvezmények és egyéb feltételek
50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg első 8, 12 alkalmas vagy havi korlátlan jógabérletedet, illetve a páros bérletet, ha feliratkozol az ingyenes próbaórára itt (háromhavi és VIP kártyára nem érvényes). A kedvezményt akkor veheted igénybe, ha új vendég vagy nálunk, igénybevételéhez személyigazolvány bemutatása szükséges!
30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg következő 8, 12, páros vagy havi jógabérletedet, ha új embert hozol, aki bérletet vesz.
20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg havi korlátlan jógabérletedet, amennyiben ezt az előző havi bérlet lejárta előtt megteszed. (Az új bérlet az első felhasználástól számított következő egy hónapig érvényes.)
10% kedvezményben részesülnek az MKTHK támogató tagjai.
5% kedvezményben részesülnek az Atma törzskártyával rendelkezők. Az 5%-os törzsvásárlói kedvezmény csak az Atma Center alapszolgáltatásaira érvényes (shop, étterem, jógaórák), az alkalmi eseményekre (wokrshopok, táborok, tanfolyamok stb. nem tudjuk biztosítani a kedvezményt.

A kedvezmények nem összevonhatók!

Fizetési módok

A jógabérleteket készpénzért lehet megvásárolni a pesti és a budai jógastúdiókban.