Áraink

Az alábbi árak június 15-től érvényesek, addig még a régi árakon tudtok bérletet vásárolni.

Teljes ár Diák* és nyugdíjas kedvezmény (20%)
Első alkalom 2,000 Ft
Napijegy (egy órára szól) 2,890 Ft 2,300 Ft
8 alkalmas bérlet (érvényes 2 hónapig) 20,900 Ft 16,900 Ft
12 alkalmas bérlet (érvényes 2 hónapig) 26,900 Ft 20,900 Ft
Havi bérlet (korlátlan) 24,900 Ft 19,900 Ft
Háromhavi bérlet (korlátlan) *ÚJ!! 47,900 Ft
Éves bérlet + VIP kedvezmény 159,900 Ft

*csak nappali tagozatos diákigazolvány esetén

A jógaórákon való részvétel feltétele a Jógaórák házirendjének betartása. Kérjük, olvasd el!

Bérletrendszerünk

Az Atma éves bérlettel 365 napon keresztül korlátlanul látogathatóak az Atma Pest és Buda jógaórái, illetve egy VIP kártyát is automatikusan csatolunk hozzá, mely egy évig 5% kedvezményt biztosít a shopban és az alkalmi eseményekre (wokrshopok, táborok, tanfolyamok stb.). A VIP kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható. Így akár bruttó 330 Ft-ért is jógázhatsz naponta!
A háromhavi bérlet három hónapon keresztül korlátlan jógázási lehetőséget biztosít. Erre a két bérletre más kedvezmények nem érvényesek.
A 12 és a 8 alkalmas bérleteink névre szólóak, az alkalmakat egy fő tudja igénybe venni a vásárlástól számított két hónapon keresztül.

A bérletek nem visszaválthatók, másra át nem ruházhatók. Bérlethosszabbítás nem lehetséges, kivétel orvosi lelettel igazolt betegség esetén amennyiben a kérés a jógabélet lejárata előtt érkezik (kérésedet a leletek csatolásával kérjük az info@atmacenter.hu email címre írd). Akciósan vásárolt első 50%-os  jógabérleteket semmilyen körülmények között nem hosszabbítunk.

A jógaórákba folyamatosan be lehet kapcsolódni, a bérletek az Atma Center Pest és Buda stúdiókban tartott órákra egyaránt érvényesek. A déltáni órákra kérjük, jelentkezz be telefonon egy órával a kezdés előtt (a délelőtti jógaórák mindig meg vannak tartva)! Jógebérletek árát órarendváltozás miatt nem áll módunkban visszafizetni, és emiatt bérleteket sem tudunk hosszabbítani! A befizetett tanfolyami díjakat sajnos nem áll módunkban visszatéríteni, csak ha a meghirdetett program elmarad.

További kedvezmények és egyéb feltételek

50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg első 8, 12 alkalmas vagy havi korlátlan jógabérletedet, ha feliratkozol az ingyenes próbaórára itt (háromhavi és VIP kártyára nem érvényes). A kedvezményt akkor veheted igénybe, ha új vendég vagy nálunk, és Magyarországon élsz. Az igénybevételéhez személyigazolvány bemutatása szükséges!
30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg következő 8, 12 alkalmas, vagy havi korlátlan jógabérletedet, ha új embert hozol, aki bérletet vesz.
20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg 8, 12 alkalmas, vagy havi korlátlan jógabérletedet, 10% kedvezménnyel 3 havi jógabérletedet és 5% kedvezményel az éves jógabérletedet, amennyiben ezt az előző havi bérlet lejárta előtt megteszed. A kedvezményesen megvásárolt jógabérlet folytatólagosan érvényes, érvényességének kezdete a lejárt bérlet utnán következő naptári nap.
10% kedvezményben részesülnek az MKTHK támogató tagjai.
5% kedvezményben részesülnek az Atma törzskártyával rendelkezők. Az 5%-os törzsvásárlói kedvezmény az Atma Center alapszolgáltatásaira érvényes (shop, étterem, jógaórák), és az alkalmi események (wokrshopok, táborok, tanfolyamok stb.) többségére, de egyes külső helyszínen szervezett eseményekre előfordulhat, hogy nem tudjuk a kedvezményt biztosítani.

A kedvezmények nem összevonhatók (diák és nyugdíjas bérletre más kedvezmény nem érvényes)!

Fizetési módok

A jógabérleteket készpénzért lehet megvásárolni a pesti és a budai jógastúdiókban.