Ajánlataink cégeknek

young beautiful yoga posing on a studio background

Szeretnél fitt munkahely et, ahol egészséges tudsz maradni, és jobban teljesítesz? Ebben szívesen segítünk Neked, amennyiben munkahelyi kollektívádnak igénye van a mozgásra és az egészséges életmódra. Kérd céges ajánlatunkat a következő szolgáltatásokra:

Munkahelyi jóga (office yoga)

Renderes jógaórák a munkahelyeden, heti egy vagy akár több alkalommal, ebédidőben vagy reggel. Ha a munkahelyed biztosít egy termet, ahol jógázni tudunk, akkor nem kell külön jógastúdióba menned, helyben is részt vehetsz egy alaposan átmozgató jógaórán, mely után a munka is hatékonyabban megy, és az ülőmunka hátrányos hatásait is csökkenteni tudod. Kérd ajánlatunkat!

Munkahelyi fitness

Ha a jóga túlzottan passzív mozgásformának tűnik, akkor megrendelhetsz tőlünk egy akár 30-40 perces vagy hosszabb, intenzívebb edzést is, amennyiben a munkahelyeden erre van tér. Minimalista körülmények között, saját testsúlyos gyakorlatokkal is nagyon jó eredményeket érhetsz el a fogyás, alakformálás, erőfejlesztés terén. De ha a munkahelyeden van edzéterem és sporteszközök, azokat is ki tudjuk használni egy dinamikus és változatos edzés keretében. Kérd ajánlatunkat!

Csapatépítő tréningek és céges utak

Ha szeretnéd segítségünket kérni abban, hogy jógával vagy sportélményekkel gazdagítsuk csapatépítő tréningedet vagy céges továbbképzéseidet, akkor kérd ajánlatunkat, számtalan ötletünk van! A jóga és a sport nem csak közérzetjavító tevékenységek, hanem az önmegismerés eszközei is. Ismerd meg határaidat és képességeidet, éld túl azokat, és győzd le önmagadat! Ha szereted a kihívásokat, és nem hátrálsz meg előlük, akkor az életben is sikeresebb leszel, és el fogod ér ni a céljaidat.

Az edzések és jógaórák mellett a táplálkozásról, stressz-kezelésről, életmódváltásról és a személyiségfejlesztésről is szívesen tartunk előadásokat és tréningeket a céged munkatársainak. Céges utazásaitok úticélja lehet itthon vagy külföldön is, szívesen adunk ötletet ahhoz, hogyan építs egy sikeres csapatot a munkatársaidból. Kérd ajánlatunkat!

[contactformgenerator id=”1″]