Ismered a 108.hu Magazint?

Ismered a 108.hu Magazint?
A 108.hu egy havonta megjelenő, 40 oldalas, színes kiadvány, amelyben életmódtanácsokat, szezonális recepteket, természetes gyógymódokat és más érdekességeket olvashattok. A környezetvédelem érdekében csak digitálisan jelenik meg. Az együttműködésünk keretében a következő számtól a cikkeimet is olvashatod benne.
Ha szeretnél belenézni, regisztrálj itt, és emailben megkapod az aktuális számot, amelyből például megtudhatod, hogyan kapcsolódik a jóga és a táplálkozás és hogy készül a bazsalikomos zöldborsókrém tökmaggal. Nézd meg te is: www.108.hu/magazin
Válj az indiai konyha mesterévé!
Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába? Menj el a 108 Főzőiskola kurzusaira, ahol a tanfolyamon elsajátíthatod az indiai konyhakultúra alapvető fortélyait. Megismerkedhetsz a különböző étkezési szokásokkal, fűszer- és ételfajtákkal, és azt is megtudhatod, hogy a fogásokat mivel és milyen sorrendben érdemes tálalni. Sőt, egy komplett menüsort is elkészíthetsz. A következő alapozó kurzus július 25-én lesz. Tudj meg többet erről és a további tanfolyamokról ezen a linken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.