Ingyen első jógaóra, jógabérlet féláron!

Ingyen első jógaóra, jógabérlet féláron!

Kedves Leendő Vendégünk!

Sok olyan vendégünk van, aki kicsit félve próbálta ki a jógát, mert nem volt biztos benne, hogy neki veló. Két jó hírünk is van! Az egyik, hogy a jóga mindenkinek való, a másik, hogy a legtöbbüknek tetszett, és azóta is az Atma Center Jógastúdió vendégkörébe tartoznak.

Ha nem szeretnél “kockáztatni”, iratkozz fel az atmacenter.hu főoldalán, töltsd le akciós kupont, és gyere el első jógaórádra ingyenesen! És most jön a ráadás! Ha megtetszett, első jógabérletedet a kuponnal 50% kedvezménnyel veheted meg. A bérletvásárlás továbi feltéteéeit az Áraink oldalon találod.

Kezdésnek az Agni jógát ajánljuk, vagy ha nem szereted a meleget, gyere jógatáerápia vagy Ashtanga kezdő ótánkra. A jógaóra típusok leírását, oktatóink bemutatkozását és órarendünket linkeltük Neked.

Ha kérdésed van, tedd fel bátran!

Várunk Téged sok-sok szeretettel,
Az Atma Center Csapata

Namaste.

Ha új vagy nálunk megajándékozunk egy 50%-os bérlet kedvezménnyel!A feliratkozás feltétele, hogy nem jártál még egyik Atma Center Jógastúdióban sem, új vendég vagy, és nem használtad még fel a félárú bérletvásárlási lehetőségedet, amit minden vendég csak egyszeri, első alkalommal tehet meg. Az ingyens próbaórán való részvétel és a kedvezményes bérletvásárláslás igénybevételének feltétele az emailben kapott kupon bemutatása a recepciión (okostelefonon is elegendő bemutatni, nem szükséges kinyomtatni), és a regisztrációs lap kitöltése. A bérletvásárlási kedvezmény csak a 8, 10 és 12 alkalmas bérletekre vonatkozik (a háromhavi és az éves bérletre nem), illetve egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. A kedvezményes bérlet megvásárlása csak a kuponbeváltás napján lehetséges. Bérleteinkről részletesen az áraink oldalon olvashatsz.

[contactformgenerator id=”1″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.