Flow Motion – új jógaóra az Atmában!

Flow Motion – új jógaóra az Atmában!

Rubi Annát kérdeztük új jógaórájáról, a Flow Motion jógaóráról, amit a héten kezd tartani péntekenként 17.30-tól a pesti stúdióban.

Atma: Hogyan jött a Flow Motion Jógaóra ötlete?

Anna: A profi táncos múltamnak köszönhetően, alkalmanként a saját gyakorlásomat is feldúsítottam táncosabb elemekkel. Főként ászanák közötti átkötéseket, egyensúlyozó és erősítő mozgásokat iktattam be, amik egy kicsit változatosabbá tették számomra a jógagyakorlást. Egy színpadi sérülésnek köszönhetem, hogy eljöttem az első jóga órámra. Ez volt kb 10 éve, azóta az aktív táncos életmóddal felhagytam, viszont a jóga a mindennapjaim részévé vált. Régebb óta kísérletezek a két mozgás keverésével, és már alig várom, hogy ezt megoszthassam másokkal is! 

Atma: Milyen jellegű jógaóra a Flow Motion?

Anna: A flow motion főként egy vinyasa flow órára hasonlít, aminek az ászanái közé floor barre-os és modern táncos elemek kerülnek. A táncos mozdulatok ellenére a szőnyegről nem mozdulunk el és a folyamatos mély légézés is fontos szerepet kap. Összességében a sorozat minden alkalommal egy kicsit más lesz, de ugyanarra törekszik, hogy az egész testet tetőtől talpig átmozgassa. Az órát inkább olyan jógázóknak ajánlom, akik ismerik az alap ászanákat, illetve akik szeretik a Vinyásza Flow órát. 

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.