Totális vállnyitás jógaworkshop Gauranga Das-szal – november 19

totalis-vallnyitas-jogaworkshop-gauranga-das-atmacenterhu
Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 19/11/2016
14:30 - 17:00

Helyszín
Atma Center

Kategóriák Nincs Kategóriák


Neked való a totális vállnyitás jógaworkshop, amit Gauranga Das tart, mert a vállnyitásra szinte mindenkinek süksége van!

A jóga-gyakorlásban és a hétköznapi életben is elhanyagolt terület a váll és a mellkas mobilitása. Aki nem sportol, hanem a számítógép előtt vagy az íróasztal mögött görnyed egész nap, annál gyakran beszűkül a vállízület mozgástartománya, és meggyenygülnek a váll és a mellkas tartóizmai. A sportolóknál (és ebbe az Ashtanga-gyakorlók is beletartoznak) aránytalanul megerősödhetnek a mellizmok és az elülső delták a sok toló-nyomó mozdulatnak köszönhetően, ha nincsenek megfelelő húzó, lapockazáró és vállombilizációs gyakorolatokkal kompenzálva. A vállnyitásra tehát szinte mindenkinek szüksége lehet, de gyakran pont ez marad ki az edzésből vagy a jógaórából.

Ezt a hiányt fogjuk pótolni ezen a workshopon, a vállöv és a lapockák különbőző mozgásirányait felderítve, majd rátérünk a komplexebb hátrahajlító és gerinccsavaró pózokra, melyekkel a háti gerincszakasz mobilitását tudjuk fejleszteni. A tanfolyam minden szintű gyakorló számára ajánlott, gumiszalagot hozzatok magatokkal a nyújtásokhoz!

Időpont: 2016. november 19., 14:30, helyszín: Atma Center Pest. A workshopot vezeti: Gauranga Das. Részvételi díj: elővételben 4 990 Ft, helyszínen fizetve 5 990 Ft. Jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. Jelentkezési határidő: november 10.

Jelentkezem az eseményre!