Bevezetés az Ashtanga 2. sorozatba + Hangfürdő-relaxáció

ashtanga-masodik-sorozat-hangfurdo-relaxacio-atmacenterhu
Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 16/09/2017
14:00 - 17:00

Helyszín
Atma Center

Kategóriák Nincs Kategóriák


Három órás workshopunkon megismerkedhetsz az Ashtanga vinyásza jóga második sorozatának gyakorlásával, melyet 50 perces hangfürdővel zárunk. Nem kell profinak lenned az első sorozat gyakorlásában ahhoz, hogy részt vehess ezen a workshopon,az is elég, ha már ismered az első sorozat ászanáit. Mindenképpen meg fogsz ismerni hasznos ászanákat, és rávezető gyakorlatokat a nehezebb pózok végrehajtásához.

A kétórás ászanagyakorlást egy órás hangfürdővel fejezzük be, melynek során gyógyító hangszerek hangjaira lazulhatsz el. Tibeti hangtálakat, chime-okat, csengettyűket, óceándobokat és más intuitív és etnikus hangszereket fogunk segítségül hívni a totális ellazulás és feltöltődés elérése érdekében. A relaxációt közös Óm-mantra zengetéssel zárjuk.

Időpont: szeptember 16., 14:00-17:00 óráig. helyszín: Atma Center Pest (Üllői út 6.). Oktató: Gauranga Das. Részvételi díj: 5 000 Ft elővételben, 6 000 Ft a helyszínen. Csak a hangfürdőn is részt vehetsz: 2 500 Ft elővételben, 3 000 Ft a helyszínen. Jelentkezési határidő: szeptember 10. Jelentkezés és befizetés az Atma Pest és Buda jógastúdiók recepcióin.