108 Holdüdvözlet – október 21

108-holdudvozlet-fehereszter-atmacenterhu
Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 21/10/2017
08:30 - 10:30

Helyszín
Atma Center

Kategóriák Nincs Kategóriák


A Holdüdvözlet, vagyis Csandra Namaszkára a Napüdvözletek nyugtató, mégis feltöltő kiegészítő párja. A Holdüdvözlet gyakorlása által lehetőségünk nyílik a saját energiánk jin, azaz nőies oldalának értékelésére, szemben a Napüdvözlettel, mely inkább a férfias, jang energiákat aktiválja. A Holdüdvözlet végzése azonban nem csak nőknek való! A Holdüdvözlet segít a férfiaknak , hogy kiegyensúlyozzák tüzes energiájukat a Hold energiájával. A Holdüdvözlet elmozdítja az energiákat a testünkben, de nem növelik a hőt, és nem annyira stimulálnak, mint a Napüdvözlet. Ezáltal kiegyensúlyozza a heves érzelmeket, nyugtatja az elmét és visszaállítja az egyensúlyt.

A tradicionális hatha-jógában a Ha a napra utal, a Tha pedig a holdra. A napüdvözlet erősíti a belső tüzünket és erőt ad, hogy legyőzzük az akadályokat az életünkben, míg a Holdüdvözlet felkészít az alászállásra Önmagunkba, segít felfedezni önnön bölcsességünket, kreativitást, egyensúlyt és értelmet ad, így elősegítve a haladást a felvilágosodás felé.

A folyamat kb. másfél órát vesz igénybe, és az Ashtanga vinyásza jóga napüdvözleteihez képest kevésbé megterhelő. A gyakorlást vezeti: Fehér Eszter. A jógaórákkal megegyező belépővel lehet részt venni a foglalkozáson. Mindekit szeretettel várunk!

Következő időpont: augusztus 26., szombat 8:30, helyszín: Atma Center Pest Jógastúdió, oktató: Fehér Eszter.