Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Telihold-meditáció sámándobbal és gonggal

augusztus 3. 21:30 - 23:30
4500HUF

A telihold a kiteljesedés, megszületés, teremtés időszaka. A sámándob hangja olyan lélekutazásra képes vinni a résztvevőket, amelynek során testileg és lelkileg is gyógyulunk. A mai alkalommal egy 60-70 perces éjszakai utazásra invitállak Benneteket, melyet az Anyaseb gyógyításának fogunk szentelni. Az anyához, anyasághoz fűződő kapcsolatunk nem csak ebben vagy előzőú életeinkben szenvedhet traumát, de az őseink életéből is átíródhatnak transzgenerciós minták, melyek elakadást okozhatnak ezen a területen. A Földanyához, és az teremtő Anyatermészetehz fűződő kapcsolatunk gyógyítása is fontos, ezt fogjuk kérni Holdanáytól.

A növényi füstölővel és a csörgőkkel mindenkit megtisztítok energetikailag, és felkészítem az utazásra.
A dorombbal meghívom a szellemi segítőket, erőállatokat, hogy védelmezzenek és támogassanak utazásunk során, valamint nyissák meg a kaput a szellemvilágba. A didgeridoo a betegség-enetgia elolszatásában fog segíteni.

A gong hangjaira elkezdünk utazni az Alsó világba, a tudatalattiba, és felszabadítjuk a múlt traumáit. Meglátogatjuk a Földanyát, és gógyulást kérünk Tőle. A sámándob hangjára a Középső és Felső világokban fogjuk folytatni a gyógyító utazást, melyet mély megélések és a blokkok kioldása kísérhet.

Visszatérésünk után megosztjuk a megéléseket, és elkezdjük az integráció, feldolgozás folyamatát. A csoportos gyógyítás persze nem annyira koncentrált, mint az egyéni kezelés, de jó tapasztalatot adhat arról, hogyan nyerhetjük el a harmóniát a belső utainkon járva.

Jelentkezési határidő: július 30. Jelentkezés és befizetés az Atma Centerben vagy az alábbi űrlapon.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: augusztus 3.
Időpont: 21:30 - 23:30
Összeg: 4500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: