Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Szférák zenéje – Hangutazás Gaurangával

2019-05-10 18:00 - 19:30
3500HUF

Ez alkalommal egy rendhagyó hangutazásra hívunk benneteket az Atma Centerbe: Gauranga Das egy nagy Wind Gongon és kristály hangtálakon fog zenélni, és e hangok hatására megnyílnak a dimenziókapuk, feltárulhatnak előttünk a Valóság eddig elérhetetlen aspektusai is.

E havi hangfürdőnk témája az önkorlátozó hiedelmeink meghaladása lesz. Igyekszünk elérni azokat a dimenziókat, melyek létezésében még csak nem is hiszünk, így kijátszva a “Küszöb Őrét”, aki minden erejével igyekszik itt tartani bennünket a félelmeink és ragaszkodásaink által megkötözve.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a gong és a kristály hangtálak rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 70 perces hangfürdő során először a gong hangjára utazunk mélyre a tudattalanba, hogy fleszínre hozhassuk a múltból kísértő traumáinkat, és felszabadíthassuk tudatunkat ez emléksúlyok alól. Utána a kristály hangtálak mennyeien tiszta hangjára fogunk az angyalok és fénylények közé emelkedni, hogy megtapasztalhassuk a Létezés valódi szépségét és örömét. Vezeti: Gauranga Das

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után, illetve a lenti űrlapon. Jelentkezési határidő: május 2 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb a jelentkezési határidőig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. A befizetett összeg visszatérítésére ezután nincs lehetőség, csupán névváltoztatásra. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2019-05-10
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu