Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Siva-rátri jóga-workshop + Hangutazás

február 17. 14:00
4000Ft

Februári workshopunk témája a kapcsolat a Földdel, illetve a Mahá-Sivarátri, azaz Siva ünnepe köré igazítjuk ezt az alkalmat. A workshop ismét három részre tagolódik: 90 perc ászana-gyakorlásra, 50 perc hangfürdőre és 50 perc mantra-éneklésre.

  • 14-15:30 Ászana-gyakorlás a Föld elem jegyében
    Az ászana-gyakorlásnál fontos a megfelelő kapcsolat a földdel, hiszen minden póznál a földre támaszkodunk és a gravitáció erejét használjuk. A lábak és az alsó csakrák megfelelő működése nélkül nem tudunk nyitni a magasabb csakrák felé. Az ászanákban ezúttal az álló és egyensúlyozó pózok, valamint a négy ponton támaszkodó pózok fognak előtérbe kerülni.
  • 15:40 Hangutazás és hangfürdő
    Ismét teszünk egy relaxációs utazást a hangok birodalmában, a mély, földelő hangoktól kiindulva egészen a magas, csilingelő hangokig. A sötétségből indulunk ki, ás magunk mögött hagyva azt, felemeljük tudatunkat az önvaló ragyogásáig. Gongok, hangtálak, chime-ok, óceándob, kalimba, koshi, csengők és tingshák hangjaira fogjuk elérni a teljes ellazulás állapotát.
  • 16:40 Mantra-meditáció
    A szanszkrit mantrák erejét a közös énekléssel és akusztikus hangszerekkel fogjuk fokozni. A Földanya, Hanumán és az Úr Siva mantrájával fogjuk tisztítani és harmonizálni a tudatunkat. Siva minden lélek Atyja és Guruja, és az ő áldása nélkül nehéz előbbre jutni az anyagi vagy spirituális terveink beteljesítésében.

A foglalkozást vezeti: Gauranga Das. Részvételi díj: 4000 Ft elővételben (február 10-ig), 5000 Ft a helyszínen, amennyiben marad szabad hely. Jelentkezési határidő: február 10. Maximális létszám: 20 fő.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: február 17.
Időpont: 14:00
Összeg: 4000Ft

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: