Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Siva-rátri jóga-workshop + Hangutazás

március 3. 14:00 - 18:00
4500HUF

Ismét elérkezett a Siva-ratri, Siva szent éjszakája, mely egészen pontosan hétfő estére fog esni, mi azonban egy nappal előtte fogunk elmélyülni Siva hangulatában egy jó kis gyakorlással, melyben több elem is fel fog bukkanni. Idén Siva Nataraja is velünk lesz a gyakorlás közben, ha szeretnél Neki egy kis virággal vagy ygümölccsel kedveskedni, akkor azt hozd magaddal, és ajáld vel az Úr Sivának!

14-15:30 Siva-namaszkára és ászana-gyakorlás

Lesznek dinamikus részek, és kihívást jelentő, statikus kitartások is. A pózok nem lesznek technikailag nehezek, de össze kell szednünk az akaraterőnket, hogy bemutassuk odaadásunkat az Úr Siva iránt.

15:30-16:00 Tantrikus légzőgyakorlatok: bhásztriká és Szó-Ham légzés a csakrák mentén.
16:10-17:20 Hangfürdő és hangutazás

Ismét teszünk egy relaxációs utazást a hangok birodalmában, a mély, földelő hangoktól kiindulva egészen a magas, csilingelő hangokig. A sötétségből indulunk ki, és magunk mögött hagyva azt, felemeljük tudatunkat az önvaló ragyogásáig. Gongok, hangtálak, chime-ok, óceándob, kalimba, koshi, csengők és tingshák hangjaira fogjuk elérni a teljes ellazulás állapotát. A sámándomb és doromb is kiemelt szerephez fog jutni ez alkalommal.

17:30-18:00 Mantra-meditáció

A leghíresebb Siva-mantrát, a Pancsáksarít fogjuk együtt zengetni 1008-szor, hangszerekkel kísérve a ritmust.

Jelentkezési határidő: február 15., maximális létszám: 30 fő. Jelentkezés és befizetés az Atma Pest és Buda recepcióin, vagy az alábbi űrlapon. Csak a jelentkezési díj befizetése vagy átutalása után tudjuk véglegesíteni a jelentkezésedet, a befizetett összeget legfeljebb február 15 előtti lemondás esetén áll módunkban visszatéríteni.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: március 3.
Időpont: 14:00 - 18:00
Összeg: 4500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: