Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Sámánhangok – szülinapi fekvőkoncert Gauranga + Dizna

január 5. 15:00 - 17:00
3500HUF

Gauranga Das születésnapja alkalmából egy rendhagyó hangfürdőre hívunk benneteket Kovács Sára Diznával: a hangtálak helyett a sámánhangszereké lesz a főszerep. A sámándob, didgeridoo és egyéb fúvós és ritmus-hangszerek által létrehozott hangtér lehetőséget ad a belső utazásra, a Valóság igazi arcának megpillantására, amely által jobban megismerheted az Önvalódat, választ kaphatsz a kérdéseidre, útmutatást az életedhez, gyógyulást és erőt az álmaid megvalósításához.

A hangfürdő előtt egy elengedő szertartást fogunk végezni, az évkör lezárásaképpen, a koncertet szintén egy rövid szertartással zárjuk, melyben megfogalmazzuk a terveinket, álmainkat, vágyainkat az előttünk álló évre, és kérjük az égi erők támogatását.

A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a sámándob és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során sámándob, didgeridoo, furulyák, fuvolák, óceándob, fujara, doromb, gong, csörgők, harangok, chime-ok, kalimba, koshi, esőbot, és tingshák hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Kovács Sára Dizna – a Liszt Ferenc Zeneakadémián mester szakon végzett fuvolaművész vagyok. A fuvola mellett több különféle fúvós hangszeren játszom (bansuri, shakuhachi, dizi fuvola,kínai márványfuvola, indiai furulya, didgeridoo, melodika) és énekelek. A sámándob is rendkívül fontos hangszer számomra a mindennapokban. A spiritualitás, a spirituális zene és az improvizáció gyermekkoromtól kezdve az életem része. Számos különböző stílusú hazai zenekar oszlopos tagja vagyok fúvósként, énekesként, vokalistaként. Pl: Samsara Boulevard, Dawhy, Magyar Vista Social Klub, Tompox, DAA.

Gauranga Das – jógaoktató, hangterapeuta és sámántanonc vagyok. 18 éves koromban ismerkedtem meg a jógával és a pránájámával, 19 éves koromban a meditációval és a spiritualitással. A jógaoktatás mellett megjelent az érdeklődésem a spirituális hangszerek, a hagtálak, gongok, sámándob iránt, és elkezdtem csoportos és egyéni terápiákat is tartani. A sámánizmus útján Majercsik János Oguz vezetésével indultam el.

Jelentkezési határidő: december 30 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb eddig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Csak előre fizetés esetén tudjuk rögzíteni a helyfoglalásodat. Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy az alábbi űrlapon.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: január 5.
Időpont: 15:00 - 17:00
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: