Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Sámánhangok – rendhagyó hangfürdő

2018-10-19 18:00 - 19:30
3000HUF

Ez alkalommal egy rendhagyó hangfürdőre hívunk benneteket Fekete Tamás Tanaka barátommal: a hangtálak helyett a sámánhangszereké lesz a főszerep. A sámándob és egyéb hangszerek által létrehozott hangtér lehetőséget ad a belső utazásra, a Valóság igazi arcának megpillantására, amely által jobban megismerheted az Önvalódat, választ kaphatsz a kérdéseidre, útmutatást az életedhez, gyógyulást és erőt az álmaid megvalósításához.

A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a sámándob és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. A hangfürdőt bevezető meditácóval kezdjük, és (nem kötelező) megosztó körrel zárjuk.

A 60 perces hangfürdő során sámándob, óceándob, fujara, doromb, gong, csörgők, harangok, chime-ok, kalimba, koshi, esőbot, és tingshák hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Tanaka bemutatkozása: Fekete Tamás Tanaka vagyok. 33 évesen (Krisztusi kor 😊) kerültem kapcsolatba a spirituális úttal és rögtön a sámán dobkkkal kezdődött a zenei kaland! Élvezője voltam a sámán dobköröknek majd készíttője lettem a doboknak. Nem sokkal később ram talált a doromb. Szerelem volt első hallásra. Majd kiderült h jatszani is szerelem! Itt tartok most! A zene számomra a szabadság! ☺️

Gauranga Das – jógaoktató, hangterapeuta és sámántanonc vagyok. 18 éves koromban ismerkedtem meg a jógával és a pránájámával, 19 éves koromban a meditációval és a spiritualitással. A jógaoktatás mellett megjelent az érdeklődésem a spirituális hangszerek, a hagtálak, gongok, sámándob iránt, és elkezdtem csoportos és egyéni terápiákat is tartani. A sámánizmus útján Majercsik János Oguz vezetésével indultam el.

Jelentkezési határidő: október 15 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb eddig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Csak előre fizetés esetén tudjuk rögzíteni a helyfoglalásodat. Részvételi díj 3000 Ft. Jelentkezés és befizetés az alábbi űrlapon, vagy személyesen az Atma Pest vagy Buda Jógastúdiban.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2018-10-19
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: