Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Sámánhangok – hangutazás Gauranga + Tanaka

április 26. 18:00 - 19:30
3500HUF

Fekete Tamás Tanaka már rendszeres vendég az Atma Centertben – ez alkalommal is egy sámánhangszerek segítségével létrehozott térbe hívunk meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önimseret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével.

A sámánhangok hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a sámándob és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. A hangutazást bevezető meditácóval kezdjük, és (nem kötelező) megosztó körrel zárjuk.

A 60-70 perces sámánhangok hangfürdő során sámándob, óceándob, fujara, dorombok, gong, csörgők, harangok, chime-ok, kalimba, koshi, esőbot és tingshák hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Tanaka bemutatkozása: Fekete Tamás Tanaka vagyok. 33 évesen (Krisztusi kor 😊) kerültem kapcsolatba a spirituális úttal és rögtön a sámán dobokkal kezdődött a zenei kaland! Élvezője voltam a sámán dobköröknek ,majd készítője lettem a doboknak. Nem sokkal később ram talált a doromb. Szerelem volt első hallásra. Majd kiderült, hogy játszani is szerelem! Itt tartok most! A zene számomra a szabadság! ☺️

Gauranga Das – jógaoktató, hangterapeuta és sámántanonc vagyok. 18 éves koromban ismerkedtem meg a jógával és a pránájámával, 19 éves koromban a meditációval és a spiritualitással. A jógaoktatás mellett megjelent az érdeklődésem a spirituális hangszerek, a hagtálak, gongok, sámándob iránt, és elkezdtem csoportos és egyéni terápiákat is tartani. A sámánizmus útján Majercsik János Oguz vezetésével indultam el.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után, illetve az alábbi űrlapon. Jelentkezési határidő: április 15 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb eddig a dátumig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Részvételi díj 3500 Ft. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: április 26.
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu