Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Sámánhangok – hangutazás Gauranga + Kay Roy

február 7. 18:00 - 20:00
3500HUF

Februári vendégünk Kay Roy sámán-festművész, akivel ez alkalommal is egy sámánhangszerek segítségével létrehozott térbe hívunk meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével. A hangok és az oltáron lévő erőtárgyak mellett most Kay Roy “tudatmódosító” hatású festményei is segíteni fogják révülésünket. Hozd magaddal Te is erőtárgyaidat az oltárra, ha szeretnél velük együtt töltődni!

A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a sámándob és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. A hangutazást bevezető meditácóval kezdjük, és (nem kötelező) megosztó körrel zárjuk.

A 60-70 perces hangfürdő során sámándob, óceándob, fujara, dorombok, gong, tibeti hangtálak, fuvolák, csörgők, harangok, chime-ok, sansula, koshi, esőbot, digeridoo, ocarina és tingshák hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Kay Roy 1977-ben született Erdélyben, magyar gyökerekkel. A művészet és a keleti harcművészetek gyerekkorától jelen voltak az életében. Ezeknek az ötvözete létrehozta benne a befelé figyelés képességét, amely a művészetén át jelenik meg. Hamarosan elhagyta Erdélyt, és elindult felfedezni a világot. Roppant kíváncsiságának örökké formáló ereje lehetővé tette, hogy végigutazza a Föld számos kontinensét, ezáltal temérdek tapasztalatot szerzett önmagáról, a világról és a kultúrák sokszínűségéről. Különböző fesztiválokon vett részt, ahol kapcsolatba került a vizionárius művészet több kiemelkedő alakjával, amely nagyon inspiráló volt számára. Műveit számos alkalommal kiállították, többek között a Los Angeles-i Hive Gallery-ben is. 22 éves kora óta rendszeresen részt vesz különböző spirituális elvonulásokon, amelyekből kialakult a sámánizmus iránti mély érdeklődése.

Jelenleg különböző ősi hangszerek segítségével vezet meditációs szertartásokat. Alkotás közben a mély, meditatív állapot sarkallja arra, hogy újra és újra látható képpé formálja azokat a víziókat, amelyek az anyagon túli világokban mutatkoznak meg neki.

„Küldetésem, hogy minél több embert hozzásegítsek, hogy megtalálja a saját “szentélyét”, belső világát, ahol a külső körülményektől és helytől függetlenül meg tudja élni a jelent és annak végtelen formáló erejét.”

Gauranga Das – jógaoktató, hangterapeuta és sámántanonc vagyok. 18 éves koromban ismerkedtem meg a jógával és a pránájámával, 19 éves koromban a meditációval és a spiritualitással. A jógaoktatás mellett megjelent az érdeklődésem a spirituális hangszerek, a hagtálak, gongok, sámándob iránt, és elkezdtem csoportos és egyéni terápiákat is tartani. A sámánizmus útján Majercsik János Oguz vezetésével indultam el.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után, illetve aaz alábbi űrlapon.

Jelentkezési határidő: január 31 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb a jelentkezési határidőig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. A befizetett összeg visszatérítésére ezután nincs lehetőség, csupán névváltoztatásra. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.

A program megtelt, további jelentkezőket nem tudunk fogadni. Megértésedet köszönjük.

Lekozelebbei hasonló hangfürdőnkre itt tudsz jelentkezni: Hangfürdő a kristálykoponyákkal

Részletek

Dátum: február 7.
Időpont: 18:00 - 20:00
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu