Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Sámánhangok – hangutazás az Őserő birodalmába

február 22. 18:00 - 19:30
3500HUF

Ez alkalommal egy lassan hagyománnyá váló hangutazásra hívunk benneteket Fekete Tamás Tanaka barátommal: a hangtálak helyett a sámánhangszereké lesz a főszerep. A sámándob és egyéb hangszerek által létrehozott hangtér lehetőséget ad a belső utazásra az Őserő birodalmába. Az Őserő számtalan módon ölt formát a különböző korokban és civilizációkban, és amikor a feledés homályába merül, akkor depresszióval, bodlogtalansággal, erőtlenséggel és céltalansággal találjuk szembe magunkat. Ez alkalommal ezt az ősi kapcsolatot szeretnénk újra megerősíteni az ősi hangok segítségével.

A sámánhangok hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a sámándob és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. A hangutazást bevezető meditácóval kezdjük, és (nem kötelező) megosztó körrel zárjuk.

A 60-70 perces sámánhangok hangfürdő során sámándob, óceándob, fujara, dorombok, gong, csörgők, harangok, chime-ok, kalimba, koshi, esőbot és tingshák hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

  • Tanaka bemutatkozása: Fekete Tamás Tanaka vagyok. 33 évesen (Krisztusi kor 😊) kerültem kapcsolatba a spirituális úttal és rögtön a sámán dobokkal kezdődött a zenei kaland! Élvezője voltam a sámán dobköröknek ,majd készítője lettem a doboknak. Nem sokkal később ram talált a doromb. Szerelem volt első hallásra. Majd kiderült, hogy játszani is szerelem! Itt tartok most! A zene számomra a szabadság! ☺️
  • Gauranga Das – jógaoktató, hangterapeuta és sámántanonc vagyok. 18 éves koromban ismerkedtem meg a jógával és a pránájámával, 19 éves koromban a meditációval és a spiritualitással. A jógaoktatás mellett megjelent az érdeklődésem a spirituális hangszerek, a hagtálak, gongok, sámándob iránt, és elkezdtem csoportos és egyéni terápiákat is tartani. A sámánizmus útján Majercsik János Oguz vezetésével indultam el.

Jelentkezni és befizetni az Atma Pest és Buda jógastúdióban személyesen vagy az alábbi űrlapon keresztül lehet. Hozzájárulás: 3500 Ft (csak előre befizetéssel). Jelentkezési határidő: február 15 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb február 15-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított. Maximális létszám: 30 fő.

Az esemény megtelt, Gauranga márciusi hangfürdőjére tudsz még jelentkezni.

Részletek

Dátum: február 22.
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: