Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Sámánhangok – Didgeridoo Transz

május 17. 18:00 - 19:30
3500HUF

Ez alkalommal is egy sámánhangszerek segítségével létrehozott térbe hívunk meg benneteket, melyben lehetőségetek lesz utazni időben és a dimenziók között, az önismeret belső útjain csatangolni, gyógyulni és töltődni, valamint útmutatást kapni az élet nagy kérdéseiben az ősi hangok segítségével. Megszólal az egyik legősibb hangszer, az ausztrál őslakosok által felfedezett didgeridoo is, méghozzá Fonyódi Ádám tüdeje által.

A sámán-hangfürdő egy mély relaxációs és terápiás hatású transzélmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a sámándob és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek. A hangutazást bevezető meditácóval kezdjük, és (nem kötelező) megosztó körrel zárjuk.

A 60-70 perces hangfürdő során didgeridoo, sámándob, óceándob, fujara, dorombok, gong, csörgők, harangok, chime-ok, kalimba, koshi, esőbot és tingshák hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül. Vezeti: Gauranga Das és Fonyódi Ádám.

Gauranga Das – jógaoktató, hangterapeuta és sámántanonc vagyok. 18 éves koromban ismerkedtem meg a jógával és a pránájámával, 19 éves koromban a meditációval és a spiritualitással. A jógaoktatás mellett megjelent az érdeklődésem a spirituális hangszerek, a hagtálak, gongok, sámándob iránt, és elkezdtem csoportos és egyéni terápiákat is tartani. A sámánizmus útján Majercsik János Oguz vezetésével indultam el.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után, illetve online az alábbi űrlapon keresztül.

Jelentkezési határidő: május 5 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb eddig a dátumig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Maximális létszám 30 fő. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: május 17.
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu