Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Ráadás – A Halhatatlanság Tava – Kowalskyval

január 20. 14:00 - 17:30
4500HUF

Új workshop-sorozatunkban kéthavonta egy-egy vendégzenésszel együtt hozzuk létre a Halhatatlanság Tavát gyógyító hangok segítségével. A harmadik felvonásban Gauranga Das (Szücs Gábor) vendége Balázs Gyula Kowalsky, a Kowalsky meg a Vega együttes alapítója lesz.

A Halhatatlanság Tava egy mitikus tó, mely a legendás kínai Kunlun királyság palotájában található, és az a szerencsés lélek, aki megfürdik benne, az istenekéhez hasonló hosszú életre tesz szert, megszabadul minden szenvedéstől és betegségtől. A hindu mitológiában a halhatatlanság nektárját (az amritát) a félistenek és a démonok köpülik ki a tejóceánból, de csak a félistenek ihatnak belőle. A szikh vallás fő szent helye (Amtirsar) szintén egy tó köré péült, melynek neve ugyanezt jelenti.

Különleges workshop-sorozatunkban ezalkalommal jóbarátomat, Kowalskyt látom vendégül, hogy közösen létrehozzuk Nektek a Halhatatlanság Tavát a jógagyakorlatok, gyógyító hangrezgések és a traszcendens mantrák segítségével. A workshop menete:

  1. 90 perc jóga-gyakorlás Kowalsky vezetésével: dinamikus álló gyakorlatsor után mérsékeltebb ütemű talajgyakorlatok következnek, az Agni-jóga és az Ashtanga ászanáiból válogatva, ami kiegészül néhány igazi Kowás specialitással is. Teljes átmozgatásra és elmélyülésre számíthattok.
  2. 60 perces gyógyító hangutazás, melynek során akusztikus hangszerekkel fogjuk megidézni a halhatatlanság rezgéseit: gong, hangtálak, tingshák, csengők, chime-ok, kalimba, sámándob, óceándob, esőbot, csörgők, shakerek, doromb. A hangfürdő során a légzésünkre, a szívcsakránkra és a lelkünkre fogunk koncentrálni, és belemerülünk a gyógyító hanghullámokba.
  3. 50 perc közös mantra-éneklés, akusztikus hangszerek kíséretében. Ez alkalommal olyan mantrákat fogunk énekelni, melyek ismételgetése gyógyító és spirituális hatással is jár. Hiszen a valódi halhatatlanságot úgy érhetjük el, ha megismerjük örök, lelki azonosságunkat, és lemossuk magunkról az átmeneti, hamis azonosság burkait, melyek életek millióin keresztül rakódtak a lelkünkre.

Bemutatkozás:

Gauranga Das – jógaoktató, Balla hangterapeuta. 2006 óta foglalkozom rendszeresen a jóga oktatásával, de az ászanák és mantrák gyakorlását még 1989-ben kezdtem. A csoportos és egyéni jógaórák mellett elvonulásokat, oktatóképzéseket is tartok, valamint foglalkozom életmód-tanácsadással és hangterápiás kezeléssel is. A jóga és a sámánizmus szintézisét kutatom. Gondolataimat Hotashtanga.com blogomban olvashatjátok.

Időpont: 2019. január 20, vasárnap 14-17:30, Helyszín: Bijó Rendezvényközpont (1035 Bp. Róbert Károly krt 96-100.). Részvételi díj: 4500 Ft elővételben, 5500 Ft a helyszínen – a nagy érdeklődésre való tekintettel helyszíni jegyvásárlásra nem lesz lehetőség. Jelentkezés és befizetés: az Atma Center Pest és Buda recepcióin személyesen, vagy a lenti űrlapon.
Az eseményre a helyedet a részvételi díj befizetésével tudot biztosítani. Jelentkezési határidő: 2018. december 10. Eddig érvényes az elővételi kedvezmény, illetve eddig lehet lemondani a részvételt a helyek korlátozott száma miatt. December 10 után sajnos nem tudjuk visszítéríteni a befizetett belépőket. Maximális létszám: 60 fő

Az esemény megtelt, további jelentkezéseket sajnos nem tudunk fogadni.

Részletek

Dátum: január 20.
Időpont: 14:00 - 17:30
Összeg: 4500HUF

Helyszín

Venue Name: Bijó Rednezvényközpont
Address: Róbert Károly krt. 96-100.
Budapest, Budapest 1135 Madagaszkár

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: