Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Pránájáma – a légzés csodája

május 25. 14:00 - 16:00
4000HUF

Pránájáma – kezdő légzés meditáció workshop Fekete Andrással

Ismerkedj meg a jógik alap légző gyakorlataival! Tudd meg, hogyan tisztíthatóak az emberi test főbb energiapályái, mivel tudod maximalizálni a pránájáma gyakorlatok hatását, hogyan teheted ezek által eredményesebbé az ászana gyakorlásodat, és a meditációdat (is)!

Ezen a 120 perces workshopon nemcsak megtudhatsz egy csomó hasznos infót az energialégzés hasznosságáról, de ki is próbálhatod és meg is tapasztalhatod azok hatásait.

Ajánljuk rendszeresen jógázóknak, oktatóknak egyaránt, akik el akarják mélyíteni a gyakorlásukat, és magukévá szeretnék tenni a valódi jógik napi légző gyakorlatait.

A 120 perc felépítése:

– ászana gyakorlás
– bemelegítő fizikai gyakorlatok
– elmélet
– légzés-meditáció

A foglalkozás nagy része a földön ülve történik, ehhez a teremben található segédezközökön kívül, hozhatod magaddal a kedvenc otthoni meditációs párnádat is (ha van). Jógamatracot, takarót, téglákat biztosítunk a gyakorláshoz. Kényelmes könnyű ruházatot hozz magaddal, és kérünk, hogy csak megfelelő fizikai és mentális egészségi állapotban jelentkezz!

Kizáró okok : Terhesség, mentális problémák ( pl epilepsziára való hajlam), gerincsérv, szív és légzőszervi problémák. Ha nem vagy biztos benne, hogy az állapotod alkalmassá tesz-e a részvételre, akkor egyeztess előtte Andrással (06702550719)
Előny, ha van legalább minimális jóga-előképzettséged pl alaptanfolyam, vagy rendszeres gyakorló vagy, de ez nem előfeltétel.

Helyszín: Atma Center Buda (1026 Margit krt 64/b)
Időpont: 2019 május 25 szombat, 14-16:00
Hozzájárulás:4000 Ft (csak előre befizetéssel).
Maximális létszám: 15 fő.
Vezeti: Fekete András jógaoktató

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után, illetve a honlapunkon: http://atmacenter.hu

Jelentkezési határidő: május 15 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb május 15-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.

Részletek

Dátum: május 25.
Időpont: 14:00 - 16:00
Összeg: 4000HUF
Esemény címkék:
,

Helyszín

Venue Name:

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu