Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Nataraja Siva oltár felszentelési ceremónia

2018-10-07 17:00 - 20:00
Ingyenes

Siva Nataraja (a táncoló Siva) murtija (szobra) már augusztusban megérkezett az Atma Centerbe a lelkes adományozók jóvoltából, és türelmesen várta a csinosítgatást, melyet Krisna-völgyben hajtottak végre rajta. Most szép fényes és ki van festve, és már az oltára is készülőfélben van!

Október 7 pedig egy asztrológiailag kedvező nap a murti felszenteléséhez, melyet Durvasa Prabhu fog levezetni. Mindenkit szeretettel várunk ezen a programon: azokat is, akik már adományoztak Sivának, és azokat is, akik még nem. A programon fel lehet ajánlani adományokat, ha szeretnél, amit Siva további imádatára fogunk majd költeni. Ő lesz az Atma Center rezindens Istensége, és minden fontos programunkon személyesen jelen lesz. A felszentelési ceremónia a következőképpen fog lezajlani:

  • 17:00 Durvasa Prabhu előadása Nataraja történetéről, isteni személyéről, a Végső Valóság kapcsolatáról, és a szimbólikájáról, valamint a tánc rezdülésének vibrálásáról.
  • 17:30 Abhisekam (fürdetési szertartás), ételfelajánlás, felszentelés.
  • 18:00 Siva-kirtana (közös éneklés)
  • 18:30 Beszélgetés, kérdezz-felelek, a megszentelté ételek közös elfogyasztása

Minden kedves vendéget szeretnénk megkérni, hogy hozzon magával valamilyen vegán finomságot, amit felajánlhatunk Sivának, és utána szétoszthatjuk a vendégek között az áldott ételeket. Valamint virágokat is lehet hozni a felajánláshoz. Mindenki fel fog ajánlani egy virágot vagy virágszirmot, és elmondja személyes kívánságait az Úr Sivának. Természetesen a zenélésbe is be lehet majd szállni, hozd el a kedvenc akusztikus hangszeredet!

A programmal kapcsolatos kérdéseiteket Gauranga Dasnak tehetitek fel a 06309140839-es telefonon, vagy emailben: gaurangad@gmail.com

Részletek

Dátum: 2018-10-07
Időpont: 17:00 - 20:00
Összeg: Ingyenes

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: