Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A Kígyóerő – hangterápiás jógaworkshop

2018-07-06 17:30 - 21:00
4000HUF

Nyári utolsó workshopunkat a kánikula miatt szombat délután helyett pénteken este rendezzük. Bár a hőség talán ekkor sem lesz sokkal kisebb, de az esti időpont nagyon kedvező a Kundalinível kapcsolatos szádhanára, azaz lelki gyakorlatokra, és mai gyakorlásunknak a Kígyóerő, vagyis a Kundaliní Sakti lesz a középpontjában. A gerinc tövében szunnyadó őserőt először egy erre a célra összeállított ászana-sorozattal fogjuk ébresztgetni, majd néhány pránájáma-gyakorlattal folytatjuk a gyakorlásunkat. Ezek után egy órás hangfürdő következik, majd a Kundaliní felébresztésére irányuló mantrákat fogunk zengetni.

A Kundaliní felébresztésére irényuló technikák között vannak erőteljes és erőszakos müódszerek is, melyek a felkészületlen energiarendszerű embereknél is előidézik a Kundaliní felemelkedését a csakrákon keresztül. Ez azonban veszélyes folyamat, mert a felkészületlen ember nem tud mit kezdeni ezzel az elsöprő erejű erővel, amely könnyen megbolondíthatja a csakrák működését, főleg, ha azok szennyezettek. Ezen a wokrshopon azonban olyan módszereket fogunk alkalmazni, amelyek biztonságosak és hatékonyak, így a megfelelően felkészült gyakorlóknál akár azonnali spirituális élményeket válthatnak ki. Aki viszont még az út elején tart, az a tanult módszereket rendszeresen gyakorolva elérheti a Kundaliní ébredését abban a pillanatban, amikor alkalmassá vált rá. Mindannyian a Nagy Istennő kezében és szívében vagyunk, és ez az alkalom jó lehetőség arra, hogy erősítsük a kapcsolatunkat az Ősanyával. A workshop menete:

  • 17:30-19:00 Kundaliní-ébresztő ászana-gyakorlatsor és légzőgyakorlatok
  • 19:00-20:00 Hangutazás a Kígyóerő birodalmába, kapcsolat az Őserővel
  • 20:10-21:00 Kundaliní-ébresztő mantrák közös gyakorlása

Mint már megszokhattuk, a hangfürdő alatt gong, tibeti hangtálak, chime-ok, csörgők, tingshák, csengők, doromb, kalimba, koshi, óceándob, esőbot és sámándob hangjaira fogunk utazni. A szanszkrit mantrákat pedig közösen énekelve, ezen hangszerek kíséretében foguk gyakorolni. Az ászana-gyakorlatsor nem lesz nehéz, nem igényel előképzettséget vagy extrém hajlékonyságot, csupán eltökéltséget és kitartást. Mindenkit szeretettel várunk!

Jelentkezés és befizetés: az Atma Center Pest és Buda recepcióin személyesen, vagy a lenti űrlapon. Jelentkezési határidő: 2018. június 30. Részvételi díj: 4000 Ft elővételben, 5000 Ft a helyszínen (amennyiben még lesz szabad hely). Eddig érvényes az elővételi kedvezmény, illetve eddig lehet lemondani a részvételt a helyek korlátozott száma miatt. Június 30 után sajnos nem tudjuk visszatéríteni a befizetett belépőket. Maximális létszám: 26 fő

JELENTKEZÉS 

[recaptcha]

Részletek

Dátum: 2018-07-06
Időpont: 17:30 - 21:00
Összeg: 4000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: