Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Kezdő Indiai vegán főzőtanfolyam

2019-11-17 10:00 - 16:30
14000HUF

Ricsi újra az Atma Centerben tart főzőtanfolyamot, ha nem szeretnél erről lemaradni, akkor regisztrálj minél előbb!

Az indiai vegetáriánus és vegán konyha a világ egyik legváltozatosabb, legízletesebb és legszórakoztatóbb főzési hagyománya. A tanfolyamok során a résztvevők megismerkedhetnek a hagyományos főzési technikák és a fűszerezés alapelveivel és fogásaival, valamint a tipikus indiai fogások receptjeivel és elkészítési módjával elméletben és a gyakorlatban is. A receptek között gyakori konyhatechnikai eljárások is szerepelnek, a leggyakoribb indiai tésztafélék és édességek elkészítésének fogásai, valamint a zöldségételek és rizsek készítésének titkai. A megadott alapreceptek tetszés szerint szinte a végtelenségig variálhatók, a szezonnak, az igényeknek és a pénztárcánknak megfelelően, és segítségükkel könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges ételeket tehetünk az asztalra.

A tanfolyam nem korlátozódik az indiai konyha receptjeire, de ezeket a fogásokat megismerve az európai (magyar, olasz, stb.) konyhák étkeit is elkészíthetjük a hús és más, állati eredetű alapanyagok kihagyásával vagy helyettesítésével. A tanfolyamon elsajátíthatjuk még a táplálkozás jógáját is, vagyis azt a folyamatot, mely által az elkészített ételeket Istennek felajánlva azokat karmamentessé tehetjük. A civilizált élet a civilizált táplálkozással kezdődik, ezért semmiképpen sem érdemes kihagyni ezt a tanfolyamot, akkor is, ha komolyan gondoljuk a veganizmus, és akkor is, ha csupán egy különleges gasztronómiai élmény után áhítozunk. A tanfolyam hétvégén (1 alkalommal) zajlik. A tanfolyam során 7 fogásos indiai vegán és gluténmentes menüsort fognak közösen elkészíteni a résztvevők. A foglalkozás alkalmával elkészült ételeket a résztvevők közösen fogyaszthatják el.

Jelentkezési határidő: október 30. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. Maximális létszám: 12 fő. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni!

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2019-11-17
Időpont: 10:00 - 16:30
Összeg: 14000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Szépvölgyi Ricsi
Telefon: +36709428073
E-mail: