Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Kezdő indiai vegán főzőtanfolyam

február 24. 10:00 - 16:30
12000HUF
Ricsi Újra az Atma Centerben tart főzőtanfolyamot, és hát nem is akár mikor a Születésnapján, csatlakozz hozzá te is!
 
Az indiai vegetáriánus és vegán konyha a világ egyik legváltozatosabb, legízletesebb és legszórakoztatóbb főzési hagyománya. A tanfolyamok során a résztvevők megismerkedhetnek a hagyományos főzési technikák és a fűszerezés alapelveivel és fogásaival, valamint a tipikus indiai fogások receptjeivel és elkészítési módjával elméletben és a gyakorlatban is. A receptek között gyakori konyhatechnikai eljárások is szerepelnek, a leggyakoribb indiai tésztafélék és édességek elkészítésének fogásai, valamint a zöldségételek és rizsek készítésének titkai. A megadott alapreceptek tetszés szerint szinte a végtelenségig variálhatók, a szezonnak, az igényeknek és a pénztárcánknak megfelelően, és segítségükkel könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges ételeket tehetünk az asztalra.
 
A tanfolyam nem korlátozódik az indiai konyha receptjeire, de ezeket a fogásokat megismerve az európai (magyar, olasz, stb.) konyhák étkeit is elkészíthetjük a hús és más, állati eredetű alapanyagok kihagyásával vagy helyettesítésével. A tanfolyamon elsajátíthatjuk még a táplálkozás jógáját is, vagyis azt a folyamatot, mely által az elkészített ételeket Istennek felajánlva azokat karmamentessé tehetjük. A civilizált élet a civilizált táplálkozással kezdődik, ezért semmiképpen sem érdemes kihagyni ezt a tanfolyamot, akkor is, ha komolyan gondoljuk a veganizmus, és akkor is, ha csupán egy különleges gasztronómiai élmény után áhítozunk. A tanfolyam hétvégén (1 alkalommal) zajlik. A foglalkozás alkalmával elkészült ételeket a résztvevők közösen fogyaszthatják el.
 
A Tanfolyam során vegán és gluténmentes 7 fogásos indiai menüsort fognak közösen elkészíteni a résztvevők.
 
Jelentkezés és befizetés személyesen az Atma Centerben vagy az alábbi űrlapon. A tanfolyam díja február 15-éig befizetve 12 000 Ft, után 14 000 Ft. A helyek száma korlátozott, 12 fő tud részt venni a tanfolyamon.
Az alkalom betelt. már csak a március 31 ei időpontra tudsz jelentkezni.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: február 24.
Időpont: 10:00 - 16:30
Összeg: 12000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Szépvölgyi Ricsi
Telefon: +36709428073
E-mail: