Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hatha Flow csakrameditációval és illatterápiával

2018-04-14 14:00 - 16:00
2400 HUF

Horváth Dia jelenleg Londonban él, előtte 3 évet oktatott az Atma Center Jógastúdióban. Egyik olyan oktatónk volt, akik kifejezetten nagy hangsúlyt fektet saját gyakorlásukra, és a folyamatos önfejlesztésüre. Most hazalátogat, és egy hatha flow óra keretében szeretne továbbadni Nektek néhányat abból a sok új technikából, amit Londonban ismert meg.

A hatha flow óra ráhangolódással és pránayama gyakorlással kezdődik, valamint illó olaj használatával. A gyakorlás első része dinamikusabb lesz, az óra második felében pedig lassabb, inkább statikus pozókat végzünk, ami segíti a befelé figyelést. Az óra legvégét csakra meditációval, és ismét illó olaj használatával, a fej és a nyak átmasszírozással zárjuk, aminek kedvező hatása kitart majd az egész napra. A csakra meditációban tibeti ting tag cintányért is használok majd.

A csakrameditáció nagyon kellemes és rendkívül hatékony eszköze a jógának. Egy nagyon hatásos vizualizációs technika, amit előszeretettel használok jógaóráim végén. A csakrameditáció végére tapasztalhatjuk természetes, teljes állapotunkat (béke, szeretet, harmónia, boldogság). Jelenleg én is ismerkedek az illó olajokkal, de egyre jobban szeretném beépíteni a gyakorlásomba és a tanításomba is. Orrunk, szaglószervünk az egyetlen olyan érzékszervünk, amely közvetlen kapcsolatban áll az úgynevezett limbikus rendszerrel, vagyis agyunknak a fejlődéstörténeti sorrendben először kialakult részével. Az illóolajok ezen keresztül gyorsan és könnyedén befolyásolják az idegrendszert, lelki síkon is hatnak, nem csupán a fizikai testre. Ting tag két pici cintányér amiknek összekongatásával hang és rezgésmasszázst tudunk átadni. Akik esetleg kezdők a meditáció gyakorlásában, számukra különösen hasznos tud lenni. Ezeket a gyógyító cinytányérokat migrénes betegeken is nagy sikerrel alkalmazták.

Részvételi díj: 2 400 Ft. Az órán mindenkit nagy szeretettel várok kortól és nemtől függetlenül.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2018-04-14
Időpont: 14:00 - 16:00
Összeg: 2400 HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Buda
Address: Margit körút 64/B
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép