Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangutazás az Életerő Forrásához

2018-06-08 18:00 - 19:00
2500HUF

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E havi hangfürdőnk témája az Életerő. Közeledik, sőt, már itt van a nyár, a nyári napforduló, amikor fénybe borul a világ, és az életető Nap sugaraival táplálja az élővilágot. Az Univerzum lüktet az életerőtől, de gyakran a belső blokkjaink, elekadásaink, zavaró gondolataink miatt elzárjuk magunkat ettől a végtelen erejű, gyógyító mezőtől. Ezen az alkalmon igyekszünk megnyílni, és befogadni az Univerzm éltető, gyógyító erejét, ami felerősíti öngyógyító folyamatainkat és spirituális fejlődésünket is. A hangfürdő során igyekszünk elengedni mindazt, ami gátolja az életerő áramlását az auránkban, és befogadni az Univerzumtól mindazt, amire szükségünk lehet.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, kalimba, koshi, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után. Részvételi díj 2 500 Ft (a helyszínen 3 000 Ft). Maximális létszám 26 fő. Jelentkezési határidő: június 1 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb június 1-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2018-06-08
Időpont: 18:00 - 19:00
Összeg: 2500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: