Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
ashtanga-masodik-sorozat-hangfurdo-relaxacio-atmacenterhu

Hangtálas hangfürdő Gaurangával

2018-11-16 18:00 - 19:30
3000HUF

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E havi hangfürdőnk témája az immunitás és a külső-belső határaink felismerése, megőrzése és megnyitása. Igyekszünk egysszerre megélni az önálló egyéniség szabadságát, és egyidejűleg az egységet az Univerzummal és minden élőlényéval. A hangfürdő elősegíti önkorlátozó hiedelmeink lebontását és erőt ad a függőségeinkből, függő kapcsolatainkból való kilépéshez, hogy akadálytalanul tapasztalhassuk az Egészséget, Szeretetet és Szabadságot.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, kalimba, fujara, koshi, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen, vagy előre utalással az alábbi űrlapon. Részvételi díj: 3000 Ft (csak előre befizetéssel). Jelentkezési határidő: november 10 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb november 10-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Csak előre fizetés esetén tudjuk rögzíteni a helyfoglalásodat.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2018-11-16
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: