Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangtálas hangfürdő Gaurangával

2019-08-16 18:00 - 20:00
3500HUF

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E havi hangfürdőnk témája a tudatos teremtés. Azokon a belső korlátokon, akadályokon fogunk dolgozni, melyek a teremtő és kreatív folyamatokat blokolják az életünkben, valamint útmutatást kérünk ahoz, hogyan álmodjuk valóságba a terveinket.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, kalimba, fujara, koshi, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Jelentkezési határidő: augusztus 10. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. Jelentkezés és befizetés: az Atma Pest vagy Buda jógastúdióban személyesen, vagy az alábbi űrlapon.
A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni!

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2019-08-16
Időpont: 18:00 - 20:00
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu