Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangtálas hangfürdő Gaurangával

június 7. 18:00 - 19:30
3500HUF

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E havi hangfürdőnk témája az önszeretet és a feltétel nélküli elfogadás önmagunk és mások felé. A hangfürdő alatt igyekszünk megnyílni önmagunk felé és elfogadni, megszeretni azt a belső gyermeket, mely bennünk él. Önmagunk elfogadása után sokkal könnyebben tudjuk gyakorolni a feltétel nélküli elfogadást és szeretetet mások felé is, ami elengedhetetlen a boldogság eléréséhez.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, kalimba, fujara, koshi, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül. Vezeti: Gauranga Das

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után, illetve az alábbi űrlapon. Jelentkezési határidő: május 30 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb május 30-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: június 7.
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu