Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangtálas hangfürdő Gaurangával

2019-01-18 18:00 - 19:30
3000HUF

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E havi hangfürdőnk témája a megújulás, transzformáció, átlényegülés. A hangfürdő segítségével igyekszünk kilépni önkorlátozó hiedelmeink korlátai közül, és felismerni az irányt, amerre a megújulásunknak és átlényegülésünknek formát kell öltenie a 2019-es évben.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, kalimba, fujara, koshi, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után, az lenti jelentkezési űrlapon.

Jelentkezési határidő: január 10 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb január 10-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Csak előre fizetés esetén tudjuk rögzíteni a helyfoglalásodat.

Az esemény megtelt, további jelentkezőket a februári Csakra hangfürdőre tudunk majd fogadni.

Részletek

Dátum: 2019-01-18
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: