Események betöltése

Hangszeres Relaxáció Vezető Képzés

július 4. 09:00 - július 12. 17:00
60000HUF

4 teljes napos képzésünkön Gauranga Das bevezet az intuitív zenélés és a zeneterápia világába, bemutatva a hangfürdőkön használt legfontosabb intuitív és terápiás hangszerek és sámánhangszerek használatát, valamint tudatmódosító és relaxációt elősegítő lehetőségeit.

Az oktatás során az alábbi hangszerek használatával fogunk alapos ismeretséget kötni:

  • Tibeti hangtálak
  • Kristály hangtálakGongok
  • Sámándob
  • Csörgők
  • Doromb
  • Didgeridoo és más fúvósok
  • Egyéb hangkeltő kütyük (tingsha, csengő, óceándob, esőbot, chime, koshi, mennydörgő, kalimba, sansula, stb.)

A workshop idejének 70%-át a gyakorlati készségek fejlesztésével, a hangszerek megszólaltatásának gyakorlásával, ütési technikákkal, a hangfürdők tematikus összeállításával és közös gyakorlással fogjuk eltölteni. A fennmaradó időben a hangszeres relaxáció és a megváltozott tudatállapotok, valamint a csoportos hangmeditációk vezetésének spirituális hátteréről fogunk beszélni. A hangfürdők vezetésében a hangszeres tudás mellett legalább ugyanannyira fontos a szellemi háttér és a Szellemvilággal történő kapcsolat létrehozása. Szó lesz többek között arról, hogyan hozzunk létre és tartsunk fenn egy biztonságos szellemi teret, milyen ellenjavallatok vannak, illetve hogyan támogassuk a feldolgozást, és oldjuk meg az esetleges elakadásokat. A szellemi munkában a sámáni szemléletmód megközelítése alapján fogunk dolgozni, hiszen a sámánok ősidőktől fogva használták a hangszereket és a hangokat a transzállapotok előidézésére. Az énekhang és a légzés szerepéről is szó lesz.

Képzés időpontja: 2020 július 4-5, 11-12, 9-től 17 óráig. Részvételi díj: 60 000 Ft. Csoport létszám: maximum 12 fő. A csoportban a helyet 30000 Ft-os előleg befizetésével lehet lefoglalni június 15-ig. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. Jelentkezni és befizetni az Atma Center jógastúdióban személyesen vagy átutalással az alábbi űrlapon.
A tanfolyammal kapcsolatos további információ: Gauranga Das gaurangad@gmail.com, +36 30 914 0839.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Kezdés: július 4. 09:00
Vége: július 12. 17:00
Összeg: 60000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: