Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangfürdő + Meditáció

2018-05-11 18:00 - 19:00
2500HUF

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E havi hangfürdőnk témája a szülőkkel való kapcsolat lesz. A szülőktől kapjuk a gyökereinket, és nem csak az ő személyiségük, hanem a kultúra, amibe beleszülettünk, a föld, amit a hazánknak tekintünk, mind szerepet játszanak abban, hogy mennyire stabil és termékeny lesz az életünk, a személyiségünk. A múltbeli vagy jelenlegi elakadások, blokkok, konfliktusok, traumák, melyek a szüleinkkel kapcsolatban kialakultak, számos pszichés és testi tünet, betegség hátterében is állhatnak: depresszió, függőségek, önbizalom-hiány, agresszió, szorongás, megfelelősi kényszer, tüdő- és vesebetegségek, bőrbetegségek, emésztési panaszok, daganatok, szexuális betegségek, meddőség, stb. Hangfürdőnket egy meditációval fogjuk bevezetni, melyben a szülőkhöz fűződő bizalom, megbocsátás, szeretet és elfogadás érzését kívánjuk erősíteni, majd a hangfürdő során igyekszünk elengedni mindazt, amit el kell, és befogadni az Univerzumtól mindazt, amire szükségünk lehet.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, kalimba, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után. Részvételi díj 2 500 Ft (a helyszínen 3 000 Ft). Maximális létszám 10 fő. Jelentkezési határidő: május 7 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb május 7-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2018-05-11
Időpont: 18:00 - 19:00
Összeg: 2500HUF

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: