Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangfürdő kristálykoponyákkal Gauranga + Fazekas Ági

február 14. 18:00 - 20:00
3500HUF

Ismét elmerülhetsz a hangtálak és a gongok hangjaiban Valentin-napon, és dolgozhatsz belső folyamataidon, járhatod az önismeret ösvényeit. Ez alkalommal Fazekas Ágit hívtam meg erőteljes kristálykoponya-gyűjteményével és hangszereivel együtt. Így a kristálykoponyák erőterében dolgozhatsz a Szeretettel, az Örökkel, az Átmenetivel és a Végtelennel, melyhez ketten fogjuk szolgáltatni a zenei teret és kapcsolódást.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 70 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, didgeridoo, ocarina, nyelvdob, doromb, kalimba, fujara, koshi, esőbot, óceándob, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Helyszín: Atma Center Jógastúdió (1085. Bp. Ülői út 6.)
Időpont: 2020 február 14 péntek, 18:00-20:00
Hozzájárulás: 3500 Ft (csak előre befizetéssel).
Vezeti: Gauranga Das és Fazekas Ági

Jelentkezési határidő: február 5. Ezután történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a részvételi díjat, csak névváltoztatásra van lehetőség. A regisztráció csak befizetéssel együtt érvényes. Maximális létszám: 30 fő. A létszámkorlát elérése után már nem tudunk több jelentkezőt fogadni!

Jelentkezni és befizetni az Atma Center jógastúdióban személyesen vagy az alábbi űrlapon.

Ez a programunk betelt, de következö zenés programunkra, a Transzutazásra tudsz még jelentkezni! Megértésedet köszönjük!

Részletek

Dátum: február 14.
Időpont: 18:00 - 20:00
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu