Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangfürdő és hangutazás

2018-03-09 18:00 - 19:00
2500Ft

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E hanvi hangfürdőnk témája a félelmeink lesznek. Mik azok a dolgok szituációk, melyekben félelmet érzünk? Ezek jöhetnek a jelen vagy a korábbi életeinkben szerzett benyomásokból is, melyek mélyen a tudatalattinkban vannak elrejtve. Mik azok a gátlások, fékező erők, melyek miatt nem merünk megtenni bizonyos dolgokat vagy meghozni bizonyos döntéseket? A félelmek alóli felszabadulás a tudat evolúciójénak elengedhetetlen lépése, és ezt igyekszünk előmozdítani a hagutazás során.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, kalimba, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után. Részvételi díj 2 500 Ft (a helyszínen 3 000 Ft). Maximális létszám 10 fő. Jelentkezési határidő: március 5 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb március 5-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2018-03-09
Időpont: 18:00 - 19:00
Összeg: 2500Ft

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: