Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangfürdő a kreativitásért

2018-09-07 18:00 - 19:00

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E havi hangfürdőnk témája a kreativitás. Megtanuljuk kihasználni az elménk hihetetlen erejét arra, hogy tudatosan teremtsünk: bőséget, kreativitást, gyermekeket, kinek mi aktuális éppen. Ha úgy érzed, hogy vannak elakadásaid a kreativitás terén, akkor kihasználhatod ezt az alkalmat, hogy szembenézz önkorlátozó hiedelmeiddel és félelmeiddel, dolgozz a belső gátak lebontásán. A hangfürdő során igyekszünk elengedni mindazt, ami elbátortalanít és megköt, és befogadni az Univerzumtól mindazt, ami növeli a bátorságunkat és eltökéltségünket.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, kalimba, koshi, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után. Részvételi díj 2 500 Ft (a helyszínen 3 000 Ft). Maximális létszám 26 fő. Jelentkezési határidő: augusztus 31 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb augusztus 31ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2018-09-07
Időpont: 18:00 - 19:00

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: