Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangfürdő a bátorságért

2018-08-03 18:00 - 19:00
2500HUF

Egy óra relaxáció és feltöltődés, belső utazás Gauranga Dassal az Atma Centerben. E havi hangfürdőnk témája a bátorság. Ha van olyan dolog vagy élethelyzet az éetünkben, amiben félünk, bátortalanok vagyunk, nem érzünk elég lelki erőt ahhoz, hogy véget vessünk valaminek vagy meglépjünk egy fontos lépést, akkor kihasználhatjuk ezt az alaklamat, hogy szembenézzünk önkorlátozó hiedelmeinkkel és félelmeinkkel, dolgozzunk a belső gátak lebontásán. A hangfürdő során igyekszünk elengedni mindazt, ami elbátortalanít és megköt, és befogadni az Univerzumtól mindazt, ami növeli a bátorságunkat és eltökéltségünket.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 60 perces hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, kalimba, koshi, esőbot, óceándob és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Jelentkezni és befizetni az Atma Center Pest vagy Buda recepcióin lehet személyesen vagy telefonos egyeztetés után. Részvételi díj 2 500 Ft (a helyszínen 3 000 Ft). Maximális létszám 26 fő. Jelentkezési határidő: július 28 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb július 28-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt.

AZ ESEMÉNY MEGTELT!

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2018-08-03
Időpont: 18:00 - 19:00
Összeg: 2500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center Pest
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: