Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Gyógyító hangok – hangterápiás sámánutazás Gaurangával

július 11. 18:00 - 20:00
4500HUF

A sámándob hangja olyan lélekutazásra képes vinni a résztvevőket, amelynek során testileg és lelkileg is gyógyulunk. A mai alkalommal hangfürdő helyett egy 60 perces hangterápiás kezelésre invitállak Benneteket, melyet úgy fogok levezetni, ahogy az egyéni kezeléseket szoktam. Az utazás megkezdése előtt megbeszéljük, hogy ki milyen bajára kér gyógyulást, segítséget, útmutatást, majd kényelmesen ellazulva lefekszik minden résztvevő.

Természetesen nem kell feltétlenül betegségtudatot érezned ahhoz, hogy ez az alkalom hasznos legyen számodra. Ha szeretnél dolgozni a félelmeiden, blokkjaidon, elakadásaidon, traumáidon, ahhoz is sok segítséget kaphatsz.

A növényi füstölővel és a csörgőkkel mindenkit megtisztítok energetikailag, és felkészítem az utazásra.
A dorombbal meghívom a szellemi segítőket, erőállatokat, hogy védelmezzenek és támogassanak utazásunk során, valamint nyissák meg a kaput a szellemvilágba. A didgeridoo a betegség-enetgia elolszatűásában fog segíteni.

A gong hangjaira elkezdünk utazni az Alsó világba, a tudatalattiba, és felszabadítjuk a múlt traumáit.
A sámándob hangjára a Középső és Felső világokban fogjuk folytatni a gyógyító utazást, melyet mély megélések és a blokkok kioldása kísérhet.

Visszatérésünk után megosztjuk a megéléseket, és elkezdjük az integráció, feldolgozás folyamatát. A csoportos gyógyítás persze nem annyira koncentrált, mint az egyéni kezelés, de jó tapasztalatot adhat arról, hogyan nyerhetjük el a harmóniát a belső utainkon járva. A hangutazás előtt opcionálisan kipróbálható a Sananga gyógynövényes szemcsepp.

Az esemény díja: 4500 Ft Jelentkezési határidő: július 1. Jelentkezés és befizetés az Atma Centerben vagy az alábbi űrlapon.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: július 11.
Időpont: 18:00 - 20:00
Összeg: 4500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu