Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Gyógyító hangok – hangterápiás sámánutazás Gaurangával

július 19. 18:00 - 20:00
3500HUF

A sámándob hangja olyan lélekutazásra képes vinni a résztvevőket, amelynek során testileg és lelkileg is gyógyulunk. A mai alkalommal hangfürdő helyett egy 60 perces hangterápiás kezelésre invitállak Benneteket, melyet úgy fogok levezetni, ahogy az egyéni kezeléseket szoktam. Az utazás megkezdése előtt megbeszéljük, hogy ki milyen bajára kér gyógyulást, segítséget, útmutatást, majd kényelmesen ellazulva lefekszik minden résztvevő.

A növényi füstölővel és a csörgőkkel mindenkit megtisztítok energetikailag, és felkészítem az utazásra.
A dorombbal meghívom a szellemi segítőket, erőállatokat, hogy védelmezzenek és támogassanak utazásunk során, valamint nyissák meg a kaput a szellemvilágba.
A gong hangjaira elkezdünk utazni az Alsó világba, a tudatalattiba, és felszabadítjuk a múlt traumáit.
A sámándob hangjára a Középső és Felső világokban fogjuk folytatni a gyógyító utazást, melyet mély megélések és a blokkok kioldása kísérhet.

Visszatérésünk után megosztjuk a megéléseket, és elkezdjük az integráció, feldolgozás folyamatát. A csoportos gyógyítás persze nem annyira koncentrált, mint az egyélni kezelés, de jó tapasztalatot adhat arról, hogyan nyerhetjük el a harmóniát a belső utainkon járva.

Jelentkezési határidő: július 10 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb a jelentkezési határidőig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. A befizetett összeg visszatérítésére ezután nincs lehetőség, csupán névváltoztatásra. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított.Az esemény díja: 3500 Ft.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: július 19.
Időpont: 18:00 - 20:00
Összeg: 3500HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Atma Center
Telefon: +36309513107
E-mail:
Honlap: atmacenter.hu