Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Csakra-hangfürdő Gaurangával

február 8. 18:00 - 19:30
3000HUF

Ezen a különleges tematikus csakra-hangfürdőn a csakrákhoz kapcsolódó élettertületeinken, gyengeségeinken, erősségeinken, elakadásainkon fogunk dolgozni a hangtálak és spirituális hangszerek csakrákra hangolt hangjainak szárnyán utazva. A 70 perces csakra-hangfürdő során minden csakrával nagyjából tíz percet töltünk, lentről felfelé haladva.

A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét, hogy a tudattalanban tárolt berögzülések és zavaró gondolati minták a felszínre kerülhessenek és elhagyhassák az elmét a hangtálak és egyéb hangszerek rezgéseinek segítségével. Az egészséges, harmonikus elme természetszerűleg elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait is, így a testi bajaink is csökkenhetnek, megszűnhetnek.

A 70 perces csakra-hangfürdő során gongok, tibeti hangtálak, harangok, chime-ok, doromb, kalimba, fujara, koshi, esőbot, óceándob, csörgők és sámándob hangjai simulnak egymáshoz és a lelkünkhöz, hogy kiemeljenek a hétköznapok feszültségei közül.

Maximális létszám: 30 fő.

Jelentkezni és befizetni az Atma Pest és Buda jógastúdióban személyesen vagy az alábbi űrlapon keresztül lehet. Hozzájárulás: 3000 Ft (csak előre befizetéssel). Jelentkezési határidő: január 30 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb január 30-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított. Maximális létszám: 30 fő.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: február 8.
Időpont: 18:00 - 19:30
Összeg: 3000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Gauranga Das
Telefon: +36309140839
E-mail: